Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Παραμένει πέρασμα διακινητών η περιοχή – Νέες συλλήψεις

Κοινοποίηση


Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (6-10-2021) σε περιοχές της Καβάλας και της Δράμας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. 

Στη δεύτερη περίπτωση,  χθες το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Δράμας – Αμφίπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα