Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Τρένο» η Ξάνθη στο Κύπελλο – Νίκη με 2-0 επί της Προοδευτικής

Κοινοποίηση

Νέα νίκη για τον ΑΟ Ξάνθης που επικράτησε με 0-2 επί της Προοδευτικής στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου “Π. Σαλπέας” το απόγευμα της Τετάρτης (6/10). Οι ποδοσφαιριστές του Τζάιμι Μονρόι σημείωσαν τα γκολ που έδωσαν τη νέα πρόκριση για την 5η φάση του θεσμού με τους Ιμπραΐμι (22′) – Μονρόζ (84′) συνεχίζοντας στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Στο 11′ ο Μακρυγιάννης από αριστερή θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει. Στο 15′ την κεφαλιά του Βοσνακίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ίτσο την απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 18′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπάτζιος έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε ο Χαλκίδης. Στο 22′ από δεξιά ο Ιμπραΐμι συνδυάστηκε με τον Πλατέλλα και ο πρώτος με αριστερό σουτ έκανε το 0-1. Στο 52′ το σουτ του Νομικού πέρασε άουτ και στο 63′ την προσπάθεια του Τσαφτατίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Ίτσο ενώ ενδιάμεσα, στο 57′, ο Πλατέλλας έβγαλε την σέντρα με τον Μονρόζ να παίρνει την κεφαλιά αλλά να μην βρίσκει στόχο. Στο 67′ μετά την κάθετη πάσα του Φαζού, δοκάρι είχε ο Ιμπραΐμι (το σουτ του κόντραρε στον Όμο). Στο 83′ ο Κυριαζής βρέθηκε τετ α τετ με τον Ίτσο από τον όποιο νικήθηκε, ενώ στο 84′ μετά από σέντρα του Δεληγιαννίδη, ο Στίβεν Μονρόζ με κεφαλιά έκανε το 0-2. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό τον Λυκούργο Τσολακίδη (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Δαβίδ Πριονά (ΕΠΣ Εύβοιας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Μπούμπας (ΕΠΣ Ηπείρου).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης (49′ λ.τρ. Όμο), Τσαφτατίδης, Νομικός (71′ Παλάτσιο), Κυριαζής, Μακρίδης (71′ Μακρίδης), Μακρυγιάννης (60′ Παλ).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μονρόι): Ίτσο, Τζανακάκης (68′ Δεληγιαννίδης), Πολίμος, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Γκόμεζ, Παπάζογλου (60′ Φαζός), Τσέλιος, Πλατέλλας, Μονρόζ, Ιμπραΐμι (77′ Διαμαντόπουλος).

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα