Προσοχή: «Βροχή» οι απάτες στη Θράκη – Νέα περιστατικά


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 30-9-2021, εξαπάτησαν ημεδαπή στην Κομοτηνή.

 Αναλυτικότερα, η παθούσα έλαβε παραπλανητικό μήνυμα (sms) που εμπεριείχε σύνδεσμο και προσομοίαζε σε επίσημη ιστοσελίδα τραπεζικού ιδρύματος και ενημέρωναν για αλλαγή τραπεζικών της στοιχείων, καταφέρνοντας να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά και να αφαιρέσουν συνολικά 1.362 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Η αγγελία ήταν παγίδα 


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2021, εξαπάτησε ημεδαπό στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα, ο παθών εντόπισε αγγελία σε ιστοσελίδα την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση αγροτικού αυτοκινήτου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. 

Κατά την επικοινωνία τους ο δράστης κατάφερε να πείσει τον παθόντα να καταθέσει τμηματικά σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 1.980 ευρώ, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η παραπάνω αγοροπωλησία. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال