Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σοκ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο – Νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης πρώην άσσος του ΑΟΞ

Κοινοποίηση

Θλίψη αλλά και πολλά ερωτηματικά συνοδεύουν την είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, σε ηλικία μόλις 31 ετών. 

Διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων στο ξεκίνημα της καριέρα του, ο γεννημένος στα Ιωάννινα, αλλά μεγαλομένος ποδοσφαιρικά στην Ξάνθη, αμυντικός «έγραψε» αρκετές συμμετοχές στα γήπεδα της Super League τη δεκαετία του ’10.

Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έχοντας παίξει ενδιάμεσα μία σεζόν στον Μακεδονικό.

Μετά την Ξάνθη ακολούθησε η Κέρκυρα επίσης στην Super League και το 2013 ήρθε η μεταγραφή στον Άρη. Στους Θεσσαλονικείς έμεινε έναν χρόνο όμως επέστρεψε και πάλι το 2015. Ενδιάμεσα έπαιξε σε Πανθρακικό, Βέροια ενώ μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από τους «κίτρινους» αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τρίγλια και φέτος στον Μακεδονικό.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε χωρίς σφυγμό στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Καλαμαριάς, το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε από εχθές το απόγευμα η φίλη του, καθώς δεν κατάφερε να μιλήσει μαζί του.

Τον 31χρονο ποδοσφαιριστή αποχαιρέτησε και ο Μπάμπης Κυρλίδης που έγραψε στα social media, “με μία εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση άρχισε η μέρα και αφορά σε έναν άνθρωπο του αθλητισμού και πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ.  Νωρίς το πρωί βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης που είχε αγωνιστεί στον ΑΟΞ στα τέλη του 2000, αρχές του 2010. Ο Νίκος υπήρξε γείτονας μου κατά το διάστημα παραμονής μου στην Κομοτηνή! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!”

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα