Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τον άνδρα που ασελγούσε σε ανίψια του


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι Αρχές ερευνούν και την εμπλοκή τρίτου προσώπου. Το εν λόγω πρόσωπο φαίνεται πως έχει δει τα βίντεο, που έχει καταγράψει με το κινητό του ο θείος των παιδιών και κατηγορούμενος

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στο «φως» από τη δικογραφία για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών από τον 51χρονο θείο τους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι Αρχές ερευνούν και την εμπλοκή τρίτου προσώπου. Το εν λόγω πρόσωπο, όπως μεταδίδει το Star, φαίνεται ότι έχει δει τα βίντεο, που έχει καταγράψει με το κινητό του ο θείος των παιδιών και κατηγορούμενος.

Σημειώνεται ότι και ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει μιλήσει για την εμπλοκή τρίτου προσώπου.


Νέες αποκαλύψεις…


«Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε έναν φίλο μου. Δεν ξέρω εάν τα αποθήκευσε, γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα» φέρεται να έχει ομολογήσει.

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι» είπε επίσης στην απολογία του ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας υποτίθεται πως φρόντιζε τα ανίψια του όσο έλειπαν οι γονείς τους και οι παππούδες τους και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους.

Τα περιστατικά διαδραματίστηκαν πριν από 11 χρόνια, με τον μεγαλύτερο εκ των παιδιών να «σπάει» τη σιωπή του και να αποκαλύπτει την υπόθεση, από τη στιγμή που συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال