Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα σε Ελλάδα, Ισπανία & Ιταλία

Κοινοποίηση


Οι στοιχηματικές επιλογές του Betmarket.gr

Mπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Nέες γκέλες χθες για Γιούβε και Μπάρσα! Τόσο η Γιουβέντους, όσο και η Μπαρσελόνα (που δεν κέρδισε ούτε μετά τη φυγή Κούμαν) βρίσκονται στην 9η θέση στα πρωταθλήματά τους. Με ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάνε ακόμη παρακάτω όταν ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική. 

Μια από τις ομάδες που απειλεί για προσπέραση τη Γιουβέντους είναι η Σασουόλο. Το σημερινό Σασσουόλο-Εμπολι είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει θέαμα και γκολ. Η Σασσουόλο φτιάχνει πάρα πολλές φάσεις και αν δεν ήταν τόσο άστοχη θα είχε καλύτερο ενεργητικό. Παρόμοιο το στυλ της Εμπολι, που δεν παίζει κλειστά επί Αντρεατσόλι αλλά προσπαθεί με τη σειρά της να φτιάξει φάσεις. 

Προγνωστικά στοιχήματος Σούπερ Λιγκ

Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια έχει περάσει πάρα πολλά, με αποτέλεσμα να έχει γίνει μια ομάδα με πολύ εύθραυστη ψυχολογία. Αυτό οδηγεί σε μεταπτώσεις στην απόδοσή τους, ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί. Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν δύο δεδομένα που γέρνουν την πλάστιγγα προς τη θετική πλευρά. Αφενός η εξαιρετική εντός έδρας παρουσία, με τέσσερα και πέντε γκολ σε όποιον έχει φιλοξενήσει φέτος στη Λεωφόρο. Αφετέρου το διπλό στο Περιστέρι μεσοβδόμαδα, που ήταν η πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη και ταυτόχρονα σήμανε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, βασικό στόχο για τη φετινή ομάδα. 

Με αυτή την προίκα υποδέχεται τον ΟΦΗ, που στα τεστ απέναντι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήρε κάτω από τη βάση. Αν παρουσιάσει την ίδια παθητική συμπεριφορά θα επιτρέψει πολλές φάσεις και το over 1,5 για τους «πράσινους» σε τιμές άνω του 1.80 μπορεί να παιχθεί. 

Σε ειδικά στοιχήματα, ενδιαφέρον έχει να ψάξουμε… γύρω από τον Καρλίτος. Ο σούπερ φορμαρισμένος επιθετικός του Παναθηναϊκού κάνει μαγική χρονιά φέτος. Πιστεύω πως ο Νιόμπλιας θα ρίξει μεγάλο βάρος στην αναχαίτισή του, αφήνοντας περισσότερα… εκτελεστικά περιθώρια στους διπλανούς του. 

Βάσει ρεπορτάζ στο πλάι του Καρλίτος θα πάνε Παλάσιος και Χατζηγιοβάννης. Λίγο κάτω από τις 4 μονάδες πληρώνει ο πρώτος, πάνω από τις 4 ο δεύτερος. Νομίζω value έχουν και τα δύο, χρειάζεται το προσωπικό ένστικτο του καθενός για να καταλήξει ποιο και αν θα βάλει στο παιχνίδι του. 

Προγνωστικά στοιχήματος Γαλλία

Ένα καλοπληρωμένο over βάσει ρεπορτάζ από το σημερινό Γαλλικό πρόγραμμα. Στην Μπορντό λείπουν οι δύο αμυντικοί χαφ, Ονανά και Οτάβιο. Ο Πέτκοβιτς θεωρεί βατό το ματς με τη Ρεμς και θα το προσεγγίσει πολύ επιθετικά, με τις απουσίες στα χαφ να «κόβουν» την ομάδα στη μέση. Η Ρεμς είναι ένα νεανικό σύνολο, που μπορεί να παρασυρθεί σε γρήγορο ρυθμό, ενώ θα έχει και μια απουσία στα στόπερ. Πέρα από το 2.30 στο over 2,5, υπάρχει Value στο να κυνηγήσει κάποιος το ασιατικό over 3 ή το over 3,5. 

Σε ειδικά στοιχήματα, Μονπελιέ-Ναντ δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Βάσει όσων έχουν δείξει μέχρι τώρα η γηπεδούχος θα πάρει υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας και θα… γυροφέρνει την αντίπαλη περιοχή. Σημειώνω τόσο το over 10,5 κόρνερ, όσο και τις over 4,5 τελικές στην εστία για τη Μονπελιέ. Αμφότερα σε τιμές άνω των δύο μονάδων. 

Προγνωστικά στοιχήματος Ισπανία

Κοντεύει να φτάσει στις 3 μονάδες το over στο Χετάφε-Εσπανιόλ. Το δικαιολογώ λόγω της απουσίας του βασικού φορ στη φιλοξενούμενη. Αλλά από την άλλη, αν ζυγίσουμε τις φάσεις που δέχεται η Εσπανιόλ στα τελευταία ματς και την ανάγκη της Χετάφε για νίκη, μοιάζει μεγάλο. Ειδικά αν στη γηπεδούχο επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και μπουν δύο ξεκούραστα χαφ στη μεσαία γραμμή. Πάνω από τις 2 μονάδες και το ασιατικό over 2. 

Κλείνω με ένα αυριανό, Βαγιεκάνο-Θέλτα, πιθανό over στη La Liga. Η γηπεδούχος αψεγάδιαστη φέτος μπροστά στο κοινό της, με έναν Φαλκάο σε δαιμονιώδη φόρμα και ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Μπάρσα. Η Θέλτα αρχίζει να βγάζει επιθετικές αρετές στο γήπεδο, μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα αλλά με τόσο ψηλά τις γραμμές της έχει πολλά αμυντικά θέματα. Το γεγονός πως το ματς γίνεται Δευτέρα με βοηθά να πάω προς το over, καθώς προσθέτει επιπλέον ώρες ξεκούρασης στις ομάδες μετά την εμβόλιμη αγωνιστική. 

To παιχνίδι μου

Δυάδα 

31/10 –17:15 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ Over 1,5 Παναθηναϊκός (1.80)

31/10 –16:00 Σασουόλο-Εμπολι Over 3,5 (2.30)

Μονά 

31/10 –17:15 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ  Παλάσιος Anytime (3.75) 

31/10 –16:00 Μπορντό-Ρεμς  Over 3,5 (4.50) 

Δυάδα 

31/10 –16:00 Moνπελιέ-Ναντ Μονπελιέ Over 4,5 σουτ στην εστία (2.07)

01/11 –19:30 Βαγιεκάνο-Θέλτα Οver 2,5 (2.05)

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα