Υπάλληλος επιτέθηκε στον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη


Ένα ιδιαίτερα πρωτόγνωρο περιστατικό βίας εκτιλύχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ξάνθης, όταν ένας υπάλληλος της ΔΕΥΑΞ φέρεται να επιτέθηκε στον Δήμαρχο της πόλης, Μανώλη Τσέπελη. 

Μάλιστα στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε και η Αστυνομία, καθώς ο άνδρας επιχείρησε να ασκήσει σωματική βία στον Δήμαρχο. 

Προς το παρόν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση δεν έχουν γίνει πλήρως γνωστές, μιας και από πλευράς του Δημάρχου δεν δόθηκε συνέχεια στο συμβάν. 

«Είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται ,  γιατί πιστεύουμε ότι με δημοκρατικό διάλογο μπορούν να λυθούν όλες οι διάφορες. Παρότι έχουμε  πολιτικές διάφορες με τον Δήμαρχο Ξάνθης καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του. Η βία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας!» αναφέρει η παράταξης της Αντιπολίτευσης στον Δήμο, Νέα Ξάνθη, του Πασχάλη Λύρατζη για το περιστατικό. 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον Δήμαρχο Ξάνθης. Στα πλαίσια του δημοκρατικού ήθους και πολιτισμού οι διαφορές λύνονται πάντα με διάλογο και κατανόηση. Τέτοια φαινόμενα δεν αρμόζουν σε μια δημοκρατική κοινωνία και γυρίζουν σε άλλες εποχές. Θα είμαστε πάντα αντίθετοι στη βία και υποστηρικτές του ειρηνικού, πολιτικού διαλόγου» σημειώνει από την πλευρά του Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال