Ξάνθη: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή - Κατέληξε στο Νοσοκομείο


Μαθητής της Β' Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης μετά από ξυλοδαρμό που δέχθηκε στην αυλή του σχολείου!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην αυλή του 3ου Γυμνασίου στην Ξάνθη.

Ένας μαθητής της β' γυμνασίου κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από τρία άλλα παιδιά στην κοινή αυλή του 3ου και 2ου Γυμνασίου, που συστεγάζονται.

Ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ξάνθης, ανέφερε πως «μία ομάδα παιδιών από το γυμνάσιο παρενόχλησε ή πείραζε μία ομάδα αγοριών από το άλλο σχολείο. Ένα παιδί εξ αυτών, που η διευθύντρια μου λέει είναι πολύ ήσυχο παιδί, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, ζήτησε τον λόγο. Τότε όρμισε όλη η ομάδα αγοριών και τον χτυπούσαν για πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, γιατί επένεβησαν οι καθηγητές που ήταν στην αυλή».

Αμέσως ενημερώθηκε η διεύθυνση και οι καθηγητές, με τον μαθητή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και την αστυνομία να διεξαγάγει έρευνα.

«Ο ένας καθηγητής όταν έπιασε αυτό το παιδί που ήταν από πάνω του και το χτυπούσε, στην ουσία του λέει ‘γιατί δεν σταματάς, τι κάνεις;’ και η απάντηση ήταν ‘δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου», σημείωσε ο Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال