Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα Προγνωστικά: Καθοριστική τέταρτη αγωνιστική

Κοινοποίηση

Βραδιά Ευρώπης αυτή της Τρίτης και από την στιγμή που μπήκαμε στην τέταρτη αγωνιστική το βαθμολογικό ενδιαφέρον στα ζευγάρια αυξάνεται περισσότερο. Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τα προγνωστικά Champions League πoυ έχουμε επιλέξει.

Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00)

Δύο φορές έμεινε πίσω η Αταλάντα με την Λάτσιο και ισοφάρισε σε ισάριθμε για το τελικό 2-2. Αρκετές απώλειες εντός έδρας στην Serie A και επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο Champions League, όπου έχασε από μπροστά στο σκορ με 2-0 σε 3-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεν στο «Ολντ Τράφορντ». Με τέσσερις βαθμούς πλέον στον όμιλο σίγουρα ψάχνει κάτι καλύτερο σήμερα για να διατηρήσει εκπίδες πρόκρισης. 

Από την κόλαση της ήττας με 5-0 από την Λίβερπουλ, στον παράδεισο της νίκης με 3-0 επί της Τότεναμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σόλσκιερ παραμένει στην θέση του. Η Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να περιμένει για τους «κόκκινους διαβόλους», που στο Champions League προέρχεται από δύο σερί νίκες με Βιγιαρεάλ και Αταλάντα, οπότε μπορεί να ελπίζει πλέον σε πρόκριση, αρκεί να εμφανιστεί σοβαρή στα τρία ματς που απομένουν. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ίσως η αρχή για κάτι καλύτερο έγινε το Σάββατο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα θέματα της Αταλάντα στο Μπέργκαμο και να επιβεβαιώσει το διπλό στο 2.47 από την Stoiximan. 

Ντιναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα (22.00)

Ακόμη μια επιτυχία στο πρωτάθλημα Ουκρανίας για τη Ντιναμό Κιέβου, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μάριουπολ με 3-2 και πλέον έχει απολογισμό 11-2-0 στις 13 πρώτες αγωνιστικές. Στο Champions League αν και ανταγωνιστική έχει μόλις έναν πόντο στον όμιλο, οπότε όσο δεν κερδίζει βλέπει τις ελπίδες της να λιγοστεύουν, ειδικά όταν έχει σήμερα μπροστά της την ομάδα της Μπαρτσελόνα. 

Ούτε και χωρίς τον Κούμαν στο πρώτο της ματς η Μπαρτσελόνα κατάφερε να χαμογελάσει, μένοντας στο 1-1 με την Αλαβές στο πρωτάθλημα. Οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» περιμένουν την άφιξη του Τσάβι, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και η νίκη στο Κίεβο επί της Ντιναμό αποτελεί μονόδρομο. Πριν δύο εβδομάδες η «Μπάρτσα» κέρδισε δύσκολα την συγκεκριμένη ομάδα στο «Καμπ Νου» με 1-0. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν αποτελεί κάποια τεράστια ευκαιρία, αλλά η ποιότητα της Μπαρτσελόνα γέρνει την πλάστιγγα προς τα δεξιά και το διπλό σε απόδοση 1.62 από το Pamestoixima. 

Σεβίλλη – Λιλ (22.00)

Εγγύηση στα περισσότερα παιχνίδια της αποτελεί η Σεβίλλη και κέρδισε την Οσασούνα το απόγευμα του Σαββάτου. Δεν κάνει τυχαία πρωταθλητισμό στην Λα Λίγκα, όμως στο Champions League έχει μόνο ισοπαλίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και χρειάζεται κάποια νίκη. Καλή ευκαιρία σήμερα κόντρα στην Λιλ, με την οποία έφερε 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην Γαλλία. 

Αν και προηγήθηκε η Λιλ μέσα στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπόρεσε στο φινάλε να αποφύγει την ανατροπή και την ήττα με 2-1. Σκιά του καλού της εαυτού φέτος η περσινή πρωταθλήτρια, που δείχνει να απομακρύνεται μέχρι και από την πρώτη τριάδα. Όσον αφορά το Champions League έχει δύο βαθμούς στον όμιλο, όμως με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στην Σεβίλλη θα παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ένα κλικ πιο πάνω η Σεβίλλη και ειδικά στην έδρα της έχει αναμφίβολα τον πρώτο λόγο για τον άσο κόντρα στην Λιλ σε απόδοση 1.72 στην Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα