Ξεκινά η ανάπλαση του γηπέδου Αβάτου


Έπεσαν οι υπογραφές την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 για τη σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και των αναδόχων του έργου για την ανάπλαση του Γηπέδου Αβάτου στον Δήμο Τοπείρου. Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι εργασίες ανάπλασης ξεκινούν άμεσα με σκοπό την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου και την αποκατάσταση των αποδυτηρίων, τη διαμόρφωση χώρων υγιεινής, την επισκευή των περιφράξεων και την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για το γήπεδο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 594 θέσεων.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, με το οποίο διαμορφώνουμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης στον οικισμό Αβάτου που μπορεί να χρησιμοποιείται από τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας. Παράλληλα, ακολουθούν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του γηπέδου Ερασμίου, ενώ σχεδιάζουμε και δρομολογούμε αναπλάσεις σε κοινόχρηστους χώρους και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال