Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Σοκάρει η Μαγγίρα για το bullying στην κόρη της

Κοινοποίηση


Σε εξομολόγηση καρδιάς η Ματθίλδη Μαγγίρα για την κορούλα της.

Καλεσμένης της Ζωής Κρονάκη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Η γνωστή performer μίλησε, μεταξύ άλλων, ανοιχτά για το bullying που βίωσε στο παρελθόν η κορούλα της, Λήδα από καθηγητή της.

«Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει, λοιπόν, αυτός «ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. Καλύτερα να την πάτε σε ένα συμβατικό γιατί δεν είναι ήσυχη στην τάξη». Το αποκρίνομαι, «ξέρετε ότι έχει απόσπαση συγκέντρωσης; Έχω φέρει κρατικό χαρτί στο γραφείο των καθηγητών και έχει δυναναγνωσία και δισορθογραφία». Και μου λέει τότε πως «αυτά δεν υπάρχουν… δυσλεξίες και τέτοια είναι στο μυαλό σας. Να την πάρετε και να την πάτε σε ένα συμβατικό σχολείο κοντά στη γειτονιά σας». Και εκεί εξαγριώθηκα»» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Μετά από αυτή την κουβέντα άρχισε να κάνει bullying στο παιδί. Δηλαδή τους έβαζε να κάνουν την άσκηση, την έκανε η Λήδα, έκανε ένα λάθος και της φώναζε βάζοντας άλλο παιδί να το τελειώσει. Αν έξανε το άλλο παιδί λάθος δεν του φώναζε».

Με το Elpedison Free απολαμβάνεις τη χαμηλότερη, χωρίς προϋποθέσεις, χρέωση kWh της αγοράς για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου!

Και ΔΩΡΟ τα 2 πρώτα πάγια!

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα