Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το “Her World, Her Rules” της FIBA στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Το πρόγραμμα “Her World, Her Rules” της FIBA, που πραγματοποιείται με την αρωγή της ΕΟΚ, έκανε μια διήμερη… στάση στην Ξάνθη. Η Εβίνα Μάλτση ήταν εκεί, όπως και στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη τις προηγούμενες μέρες, για να συστήσει το μπάσκετ σε κορίτσια Δημοτικών Σχολείων

Συνολικά 126 κορίτσια από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης έπαιξαν, άκουσαν όσα είχε να τους πει η Μάλτση και σίγουρα αγάπησαν λίγο περισσότερο το μπάσκετ. Παράλληλα, έγινε και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» με τη συμμετοχή 117 αγοριών.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κωνσταντίνος Λογοθέτης και Ραδής Θεοδωρίδης, οι προπονητές Νεδήμ Καρά Αχμέτ, Χρήστος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Νίκος Ρετζέπης, οι αθλήτριες Μαρία Μαμαλίκατζη, Αθανασία Συμεωνίδη, Νασλί Μπαϊρακτάρ, Μαρία Τονικίδου και Θεοδώρα Χατζηαντωνίου.

Το «παρών» έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Νίκος Νικολόπουλος και συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Παναγιώτης Σταυρακάρας και η τοπική συντονίστρια, Σταυρούλα Καραηλιάδου.

Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων και υπό την εποπτεία των Διευθυντών των σχολείων, Γιώργο Κουράκο (2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης) και Βαγγέλη Σιάκα (3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης) με τη βοήθεια των Ζήση Ζαϊμη (ΚΦΑ, 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης) και Αναστάσιος Ευφροσυνίδης (ΚΦΑ, 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης).

Συντονιστής συνολικά του προγράμματος για την ΕΟΚ είναι ο Θωμάς Χαρμπαλής.

Η ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη και τον προϊστάμενο αθλητισμού και νέας Γενιάς του Δήμου, Αθανάσιο Πανδρακλάκη, καθώς και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Σαμαρειτών (Παράρτημα Ξάνθης). Ευχαριστεί ακόμη θερμά τους Διευθυντές και τους άλλους εκπαιδευτικούς των Σχολείων αυτών για την υποδοχή και την άψογη συνεργασία, όπως και τους προπονητές που παρέστησαν.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν επίσης, την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης Στυλιανίδου Ευμορφία για τη βοήθειά του στην υλοποίηση του προγράμματος.

*Κάθε εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας, ακολουθώντας τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Υπουργείου Παιδείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα