Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2024

«Κρύβουν» κρούσματα σε σούπερ μάρκετ της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Καταγγελίες για «απόκρυψη» κρουσμάτων κορονοϊού αλλά και απουσίας μέτρων απολύμανσης και προστασίας των υπαλλήλων σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας εντός της πόλης, δέχεται το XanthiNea.gr. 

Όπως καταγγέλλεται, από τους 3 υπαλλήλους (ανεμβολίαστοι) στο κρεοπωλείο του εν λόγω σούπερ μάρκετ, ένας διεγνώσθη με κορονοϊό ωστόσο οι συνάδελφοί του δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως ενώ όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά το «έμαθαν τυχαία». Μάλιστα τονίζουν πως δεν εφαρμόστηκε κανένα μέτρο αμέσως μετά τον εντοπισμό του κρούσματος από πλευράς της εταιρίας, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία των υπόλοιπων υπαλλήλων. Χαρακτηριστικά τονίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κάτι τέτοιο. 

Αντίστοιχες καταγγελίες περί απουσίας μέτρων προστασίας των εργαζόμενων στα σούπερ μάρκετ έχουν καταγραφεί και στο πρόσφατο παρελθόν και σε άλλες εταιρίες της περιοχής. 

Την ίδια στιγμή το σούπερ μάρκετ εξαιρούνται από τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο και τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα τον περαιτέρω συνωστισμό ανεμβολίαστων στα μάρκετ, μιας και θα είναι από τα μέρη στα οποία μπορούν να μεταβούν ελεύθερα. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα