Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπανδρέου από Ξάνθη: «Να ανεβάσουμε ξανά τον πράσινο ήλιο»

Κοινοποίηση

Κάλεσμα σε όλο τον προοδευτικό κόσμο να δώσει το παρών στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ απηύθυνε από την Ξάνθη ο πρώην Πρωθυπουργός και υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου, Γιώργος Παπανδρέου, το πρωί της Κυριακής. 

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ο πρώην Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την ορεινή Ξάνθη το πρωί της Κυριακής όπου συνομίλησε με κατοίκους και έβγαλε selfie μαζί τους, και στη συνέχεια μετέβη σε ξενοδοχείο της πόλης πραγματοποιώντας μια σύντομη ομιλία – τοποθέτηση και συνομιλώντας με οπαδούς του ΚΙΝΑΛ στην περιοχή. 

«Είμαι εδώ για να συνεχίσουμε μια πορεία ανάταξης, ανάπτυξης και ισχυροποίησης της δημοκρατικής παράταξης που ξέρουμε πόσο έχει προσφέρει σε αυτή την χώρα» σημείωσε ο κύριος Παπανδρέου, τονίζοντας πως «όπου πηγαίνω βλέπω την αναζωπύρωση και του ενδιαφέροντος και της ελπίδας και αυτό πιστεύω συμβαίνει γιατί η χώρα μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες κρίσης, πανδημίας, οικονομικής αβεβαιότητας, που πολλά νέα παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό, αυτό που χρειάζεται είναι μια παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί τον σεβασμό της φωνής του κάθε ανθρώπου. Να έχουν όλοι την σιγουριά ότι είναι μια παράταξη που θα σκύψει πάνω στα προβλήματα με εγγύηση για την κοινωνική συνοχή, μια παράταξη που θα χτυπήσει την ανισότητα». 

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε πως το ΚΙΝΑΛ είναι μια παράταξη της ισονομίας που σέβεται τα δικαιώματα κάθε πολίτη και την πολυπολιτισμικότητα. 

«Είμαι εδώ για να καλέσω όλον τον προοδευτικό κόσμο να έρθει ξανά στην αγκαλιά αυτής της δημοκρατικής παράταξης. Να συμμετάσχει με χαρά και με ενθουσιασμό στις εσωκομματικές εκλογές για να κάνουμε μια γιορτή δημοκρατίας και ένα πρόπλασμα για το μεγάλο συμμετοχικό κόμμα που θα ανατρέψει τις σημερινές πολιτικές ισορροπίες. Να φτιάξουμε μια ωραία δημοκρατική παράταξη και να ανεβάσουμε ξανά τον πράσινο ήλιο πάνω από την Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρωθυπουργός, ενώ έκανε αναφορές και στην πράσινη ανάπτυξη, λέγοντας πως η παράταξή του ήταν αυτή που μίλησε πρώτη για την πράσινη αλλαγή με προτάσεις για την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που εάν είχαν εφαρμοστεί η εικόνα της Ελλάδας σήμερα θα ήταν διαφορετική. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα