Παρουσιάστρια από τη Θράκη ξεσπά για την «κριτική» του Μουτσινά


«Αισθάνθηκα προσβεβλημένη, σαν να με μειώνει, επικοινώνησα με την εκπομπή για να σταματήσουν, αλλά δεν το έκαναν», ανέφερε μεταξύ άλλων

Η Ελένη Μαλασίδου, μία παρουσιάστρια από τοπικό κανάλι της Ορεστιάδας εξέφρασε την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί από το Νίκο Μουτσινά για την εμφάνισή της και τις στιλιστικές της επιλογές.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και εξήγησε πως ένιωσε ότι τα σχόλια του παρουσιαστή την μειώνουν.

«Ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε το βήμα να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον Νίκο Μουτσινά. Ναι, αισθάνθηκα θιγμένη και προσβεβλημένη και μειωμένη. Στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλιά του αλλά πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το πράγμα με τους αρνητικούς σχολιασμούς γι΄ αυτό δεν έδωσα έκταση. Δεν ήθελα, σταμάτησα να βλέπω την εκπομπή και άκουγα μόνο όσα μου μετέφεραν ότι έλεγε για μένα στην εκπομπή», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στην συνέχεια εξήγησε πως έκανε πολλές προσπάθειες απευθυνόμενη στην εκπομπή για να σταματήσουν αυτοί οι σχολιασμοί, όμως δεν βρήκε καμία ανταπόκριση.

«Αισθάνθηκα προσβεβλημένη. Επικοινωνήσαμε κάποια στιγμή, δεν ήθελα να δώσω μεγάλη έκταση. Τους είπα ότι θέλω να σταματήσουν κάποια στιγμή, αλλά δε σταμάτησαν και δεν προσπάθησα να ξαναεπικοινωνήσω. Τώρα τελευταία έχει αλλάξει, αλλά στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλιά του. Δε σχολίασε τα κιλά μου, αλλά δεν είχα πολλές επιλογές στο ντύσιμο. Τώρα τελευταία είναι κάπως καλύτερος. Δε παρακολουθώ τι λέει, ό,τι μου λένε. Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω να μη με ξαναπαίξουν γιατί πίστευα ότι θα σταματήσει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή. Στην αρχή τα πράγματα ήταν πιο σκούρα», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως ακόμα κι αν την καλούσε στην εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς, εκείνη θα απέρριπτε την πρότασή του, όχι μόνο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά και λόγω της αρνητικής κριτικής που έχει δεχτεί ανά διαστήματα.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال