Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Ποιος «ξανθιώτης» βρίσκεται μια ανάσα από το Survivor

Κοινοποίηση


Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού της Ξάνθης φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο 

Βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως προετοιμάζεται να φτιάξει ένα πολύ γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης – και όχι μόνο – πρόσωπο. 

Ο λόγος για τον Βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, τον Πειρατή του Θερμαϊκού, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του XanthiNea.gr, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor για να λάβει μέρος στο ιδιαίτερα δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης που προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ. 

Η παραγωγή του Survivor βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού της Ξάνθης πέρασε το κατώφλι του «The Lobby Project» συνομιλώντας εκτενώς με στελέχη της παραγωγής. 

Ο Πειρατής του Θερμαϊκού αποτελεί σήμα κατατεθέν για το Καρναβάλι της Ξάνθης, τα τελευταία χρόνια, μιας και «ενσαρκώνει» τον ρόλο του Βασιλιά, ενώ επιδίδεται σε μια σειρά από δράσειςς προβολής τόσο του θεσμού όσο και ευρύτερα της περιοχής. 

Αυτό άλλωστε τον έχει κάνει πολύ αγαπητό στην Ξάνθη και είναι σίγουρο πως εάν οι συζητήσεις καρποφορήσουν και ο ίδιος βρεθεί τελικά στην «αρένα» του Survivor θα τύχει ευρείας υποστήριξης από την περιοχή. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα