Ο προσωπικός σου καθηγητής αγγλικών, από την Αννέτα Κάσκουρα

Ο προσωπικός σου καθηγητής αγγλικών, από την Αννέτα Κάσκουρα


Έννοιες όπως: Το Υποκείμενο, το Ρήμα και το Αντικείμενο, ο Πλάγιος Λόγος, η Παθητική Φωνή, το Απαρέμφατο και το Γερούνδιο, έχουν συνδυαστεί με δυσνόητους και λιγάκι βαρετούς κανόνες που ακούς όταν κάνεις μάθημα Αγγλικών.

Αυτό το βιβλίο δεν περιλαμβάνει κάτι που δεν έχεις ακούσει, δει ή διαβάσει αλλού. Αντιθέτως έχει προκύψει από την ουσιαστική κατανόηση των βιβλίων εκμάθησης Αγγλικών που υπάρχουν εκεί έξω και ήδη γνωρίζεις.

Το διαφορετικό που πιστεύουμε ότι προσφέρει στον αναγνώστη αυτό το έργο είναι ότι παρουσιάζει όλη τη γραμματική της αγγλικής γλώσσας μ’ έναν τρόπο πιο άμεσο, πιο ζωντανό και πιο διασκεδαστικό.

Περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα και επεξηγήσεις με στόχο να σου δώσει την αίσθηση ότι σου μιλάει ο δικός σου καθηγητής και σου εξηγεί οτιδήποτε σε προβληματίζει ή σε δυσκολεύει, δίνοντας έμφαση κυρίως σε όσα πρέπει να θυμάσαι.

Είναι ένα βιβλίο ιδανικό για όποιον ενδιαφέρεται για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και αναζητά ακόμα μια πηγή μελέτης. Είτε είσαι μαθητής, είτε καθηγητής,

είτε θέλεις απλά να κατανοήσεις σε βάθος τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί η γλώσσα αυτή, αυτό το βιβλίο είναι για σένα και φιλοδοξεί να γίνει το μοναδικό προσωπικό σου εγχειρίδιο γραμματικής, το οποίο θα σε βοηθήσει να πετύχεις στις εξετάσεις σου ή θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση μελετώντας το, όσον αφορά στις επικοινωνιακές σου δεξιότητες στα Αγγλικά.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Αννέτα Κάσκουρα

Εκδόσεις: Fylatos Publishing 

Αγορά του βιβλίου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال