Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Ποδαρικό στην SL2 με ισοπαλία για τον ΑΟΞ

Κοινοποίηση

Ισόπαλη ήταν η πρεμιέρα του ΑΟ ΞΑΝΘΗ στο πρωτάθλημα Betsson Superleague 2. Το απόγευμα της Κυριακής (7/11) προηγήθηκε με πέναλτι του Διαμαντόπουλου στο 23′, όμως ο Πιερικός ισοφάρισε με το γκολ του Μηλιώτη στο 80ο λεπτό. Μ’ αυτό το 1-1 ξεκίνησε η ομάδα του Τζέιμι Μονρόι τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη αγωνιστική έχει το προγραμματισμένο της ρεπό.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Διαμαντόπουλος στο 8′ είχε την πρώτη καλή στιγμή με κεφαλιά και στο 9′ το σουτ του Πλατέλλα πέρασε άουτ. Στο 23′ όμως, ο Πλατέλλας κέρδισε το πέναλτι με τον Διαμαντόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να σημειώνει το 0-1 με το εύστοχο χτύπημα. Στο 24′ το σουτ του Χαντζάρα απέκρουσε ο Ίτσο και στο 33′ μπλόκαρε και το δυνατό σουτ του Ίτσιου. Στο 37′ ο τερματοφύλακας του ΑΟΞ έδιωξε τον κίνδυνο κι από το πλασέ του Καρανάτσιου. Λίγο αργότερα το σουτ του Γκόμεζ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 43′ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με το σουτ του Χαρτσιά που πέρασε άουτ.

Στο 52′ η προσπάθεια του Πλατέλλα δεν είχε ευτυχή κατάληξη με τον Τζήμα να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 68′ το σουτ του Διαμαντόπουλου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 75′ το σουτ του Χαρτσιά μπλόκαρε ο Ίτσο, ενώ στο 80′ Μηλιώτης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86′ το σουτ του Γκόμεζ μπλόκαρε ο Τζήμας. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό τον Άγγελο Ζήρδα (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Μιχαήλ Μαναση (ΕΠΣ Τρικάλων) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Μελτζανίδης (ΕΠΣ Ημαθίας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Παντελιάδης, Σουντάρ (64′ Κριμιτζάς), Ίτσιος (73′ Μπουολί), Καρβούνης, Καρανάτσιος (64′ Παπουτζίδης), Ζαφειράκης (73′ Μηλιώτης), Χαντζιάρας (90+’ Ζούρκας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Τζέιμι Μονρόι): Ίτσο, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Πολίμος, Τζανακάκης, Δόρης (70′ Γκινσάρι), Γκόμεζ, Πλατέλλας, Τσέλιος (81′ Θυμιάνης), Μονρόζ, Διαμαντόπουλος (70′ Κρητικός).

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα