Ξάνθη: Σε πλειστηριασμό μεγάλο βιομηχανικό ακίνητο για 2,5 εκατ.


Mεγάλο βιομηχανικό ακίνητο στη Γενισέα Ξάνθη, πωλείται μέσω διαδικασίας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2021, με τιμή εκκίνησης 2.580.000 ευρώ.

Πρόκειται για βιομηχανοστάσιο συνολικής επιφάνειας 25.055,08 τ.μ, ανεπτυγμένο σε οικόπεδο επιφάνειας 48.822,00 τ.μ.. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2001 και αποτελείται από ένα κύριο κτήριο βιομηχανικής χρήσης επιφάνειας 24.152,83 τ.μ. και αρκετούς βοηθητικούς χώρους (χώρος γραφείων, φυλάκιο εισόδου, δεξαμενές νερού, δεξαμενή φυσικού αερίου, στεγασμένοι χώροι στάθμευσης κτλ.) συνολικής επιφάνειας 902,25 τ.μ..

Το κύριο κτήριο έχει κατασκευαστεί με μεταλλικές δοκούς και μεταλλικά πάνελ. Η εξωτερική κατάσταση του ακινήτου χαρακτηρίζεται ως καλή. Οι δρόμοι εντός του οικοπέδου του ακινήτου είναι ασφαλτοστρωμένοι, ενώ το ακίνητο είναι περιφραγμένο με μεταλλικούς πασσάλους και μεταλλικό συρματόπλεγμα. Το βιομηχανικό ακίνητο είχε χρησιμοποιηθεί παλαιότερα ως εργοστάσιο επεξεργασίας και κατασκευής υφασμάτων.

Το  ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200 μ από την Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Αβδήρων, 2 χλμ από την κωμόπολη της Γενισέας, 6 χλμ από την Εγνατία Οδό και 20 χλμ από την πόλη της Ξάνθης.

Οι ενδιαφερόμενοι για το συγκεκριμένο ακίνητο (βλ.https://www.eauction.gr/Auction/Details/130534) θα πρέπει να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό έως την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00 μ.μ

Το ακίνητο προωθεί κατ’ αποκλειστικότητα η Άτρια Υπηρεσίες Ακινήτων ΑΕ,  η συνεργαζόμενη εταιρεία της CBRE για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال