Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε με μαχαίρι 2 γυναίκες

Κοινοποίηση

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται ότι απείλησε δύο γυναίκες το βράδυ της Δευτέρας στην Ξάνθη, στην περιοχή της οδού Ανδρέου Δημητρίου. 

Όπως κατήγγειλαν οι κοπέλες, ο άνδρας φορώντας ένα κόκκινο σκούφο και κρατώντας μαχαίρι κινήθηκε απειλητικά απέναντί τους με τις ίδιες να τρέπονται σε φυγή. 

Ένας διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου, αντιλήφθηκε το περιστατικό και σταμάτησε, με τις δύο γυναίκες να επιβιβάζονται στο όχημα προκειμένου να γλιτώσουν. Ωστόσο όπως καταγγέλλουν, ο δράστης κινήθηκε απειλητικά και κατά του οδηγού του οχήματος. 

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, με άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ να σπεύδουν στην περιοχή, «χτενίζοντας» τους γύρω δρόμους, χωρίς ωστόσο να εντοπίζουν τον δράστη.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και το πρωί της Τρίτης, με την Αστυνομία να εντοπίζει και να συλλαμβάνει τελικώς τον δράστη. 

Προηγήθηκε μεγάλη κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το συμβάν, ενώ πολλοί γονείς θορυβήθηκαν, ζητώντας τον άμεσο εντοπισμό του δράστη και τη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Τα αντανακλαστικά της Αστυνομίας ήταν άμεσα ωστόσο, κάτι που αναγνώρισαν και τα θύματα που σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν – μεταξύ άλλων – να ευχαριστήσουν την Ομάδα ΔΙΑΣ για την άμεση απόκριση στην καταγγελία τους. 

Η τρομακτική εμπειρία

Περιγράφοντας τα όσα βίωσε η μία εκ των δύο νεαρών γυναικών έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

«Σας παρακαλώ αν κάποιος τον δει να καλέσει αμέσως την αστυνομία. Τον ψάχνουν σε όλη την Ξάνθη. Μην κυκλοφορείτε μόνες σας γυναίκες με παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες. Μας έκλεισε τον δρόμο και πήγε να μας μαχαιρώσει. Φωνάζαμε απεγνωσμένα βοήθεια. Ξεκινήσαμε να τρέχουμε μέσα στο δρόμο την ώρα που ήταν πράσινα τα φανάρια προς το κατάστημα Vicko. Γλιτώσαμε όταν ένας οδηγός μας μάζεψε με το αυτοκίνητο του. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Ήρθε και απείλησε μέχρι και τον οδηγό με το μαχαίρι. Να ευχαριστήσουμε και την ομάδα ΔΙΑΣ που μόλις τους καλέσαμε ήρθαν κατευθείαν». 
Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα