Ο Αλέξανδρος χρειάζεται 30.000 ευρώ – Έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού


Έκκληση απευθύνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για να βοηθήσει ο κόσμος τον 9χρονο Αλέξανδρο που υποφέρει από απειλητική ασθένεια για τη ζωή του.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«O μικρός μας φίλος «Αλέξανδρος», μόλις 9 ετών σήμερα, υποφέρει από μία απειλητική για τη ζωή του ασθένεια. Πέρυσι ταξίδεψε στο εξωτερικό με τους γονείς του και υποβλήθηκε σε μία επώδυνη επέμβαση για μερική αφαίρεση του όγκου. Ο μικρός μας είναι καταβεβλημένος από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία. Η επιδείνωση της υγείας του, ανάγκασε την οικογένεια να κάνει εισαγωγή σε ιδιωτική κλινική, με όποια ψυχολογική και οικονομική επιβάρυνση συνεπάγεται μία τέτοια κίνηση. Η οικογένεια έχει έρθει σε αδιέξοδο, γιατί μέσα σε όλα, ο μικρός αντιμετωπίζει σοβαρές επιπλοκές οι οποίες τον κρατούν στο νοσοκομείο εδώ και 20 μέρες. Το συνολικό κόστος νοσηλείας του ανέρχεται στις €40.000, και αυτό με την ελπίδα πως δεν θα υπάρξουν νέες επιπλοκές στην υγεία του, οι οποίες θα τον οδηγήσουν και πάλι σε κάποιο χειρουργείο.

Το ταμείο του μικρού κάλυψε ποσό ύψους €10.000 και σήμερα αναζητάμε επειγόντως το ποσό των €30.000, για να μπορέσει ο «Αλέξανδρος» να ολοκληρώσει τη νοσηλεία του και να βγει από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια νικητής. Θα μας βοηθήσετε να δώσουμε ένα καλό τέλος σε αυτή την ιστορία και να σώσουμε το παιδί και την οικογένειά του από την αγωνία για τη νοσηλεία προσφέροντας το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσαν να έχουν;»

Για να βοηθήσετε πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال