Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Διαστημική» η Ξάνθη, συνέτριψε με 5-0 τα Τρίκαλα!

Κοινοποίηση

Ξάνθη Τρίκαλα 5-0: Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ο ΑΟ Ξάνθη επικράτησε με το επιβλητικό 5-0 επί του ΑΟ Τρικάλων στο Xanthi FC Arena το απόγευμα της Κυριακής (19/12). Η Ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στην 7η διαδοχική της επιτυχία σημειώνοντας τα τρία πρώτα γκολ σε διάστημα 6 λεπτών στο α’ μέρος και τα άλλα δύο στην επανάληψη. Δύο γκολ σημείωσε ο Ibraimi (42′ κεφαλιά, 62′ σουτ), ενώ άνοιξε το σκορ ο Βαγγέλης Πλατέλλας με σουτ στο 37′, ο Τσέλιος έκανε το 3-0 στο 44′ και ο Gomez διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η 4η σερί εντός έδρας νίκη με την ομάδα μας να είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (Μηνούδης – Βρούζος) της ΕΠΣ Πιερίας και 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Πολίμος (85′ Δεληγιαννίδης), Μπάτζιος, Φαζός, Τζανακάκης, Θυμιάνης (67′ Δόρης), Gomez, Ginsari (77′ Monrose), Πλατέλλας (85′ Δημητριάδης Τ.), Τσέλιος, Ibraimi (67′ Διαμαντόπουλος). 
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αμπέντε): Σεντουριάν, Ριζογιάννης, Αουντίνο (46′ Μπαξεβάνος), Κουσκουνάς, Χειρίτραντας, Σανδραβέλης (87′ Μανίσογλου), Ντιαλοσί, Παρέδες (46′ Πέλκας), Ρεκίν (46′ Ευθυμίου), Νιάρος (77′ Κεχαγιάς), Ελευθεριάδης.
Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα