Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κοινοποίηση

Χρόνια σας Πολλά!

Πρώτη στήλη εν μέσω εορτών και ας το παραδεχτούμε, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν μέσα σε αυτές τις ημέρες δεν υπήρχε το Αγγλικό ποδόσφαιρο. Τα παραδοσιακά γιορτινά παιχνίδια, η παρακολούθηση αγώνα μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι όλα μέρος μιας παράδοσης που αγαπούν όχι μόνο οι Αγγλοι, αλλά και οι ποδοσφαιρόφιλοι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Προτού συνεχίσουμε, να σημειώσουμε πως στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Μια παράδοση που επί δεκαετίες όχι μόνο δεν ενόχλησε κανέναν στο νησί, αλλά είχε πάντοτε ισχυρούς υποστηρικτές. Μέχρι να έρθουν οι… ξένοι. Αυτοί που έμαθαν αλλιώς και τους κακοφαίνεται.

Ο Κλοπ, ο Γκουαρντιόλα και ο Τούχελ μάχονται για τον φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Δύο Γερμανοί και ένας Ισπανός έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην κορυφή του Αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά τον τελευταίο καιρό τα σχόλια τους δεν αρέσουν σε μεγάλη μερίδα του κοινού.

Η γκρίνια (γιατί τέτοια είναι) για το επιβαρυμένο πρόγραμμα μπορεί να έχει βάσεις και ποδοσφαιρικά επιχειρήματα, αλλά έρχεται να κλονίσει μια παράδοση που κανένας φίλαθλος δεν θέλει να αλλάξει.

Και εδώ που τα λέμε, ας τα βάλουν κάτω οι ισχυροί του ποδοσφαίρου να βρουν άλλες λύσεις αν νιώθουν επιβαρυμένοι. Ας μπει ένα όριο στις ανεξάντλητες προπονήσεις και την πίεση των αθλητών στα όρια. Γιατί, μεταξύ μας, περισσότερο εκεί είναι το πρόβλημα. Ψάξτε να βρείτε πόσα παιχνίδια έπαιζαν στην Αγγλία μερικές δεκαετίες πριν. Τα επίσημα ματς ποτέ δεν ήταν το πρόβλημα, η εξάντληση των αθλητών σε επίπεδο προετοιμασίας, η πίεση στο σώμα τους από το γυμναστήριο και τα εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης είναι η επίπονη διαδικασία, όχι τα όσα γίνονται μέσα στο χορτάρι.

Πάμε και στο σήμερα, Κρίσταλ Πάλας-Νόριτς είναι το ματς που με απασχολεί περισσότερο. Διακρίνω μια αξία προς τα δεξιά, δεν είναι για 5+ η Νόριτς. Με τον Σμιθ δείχνει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια και η Πάλας δεν είναι δα και κανένα φόβητρο. Ειδικά όταν πριν δύο ημέρες έβγαλε μια ώρα αγώνα με παίκτη λιγότερο και έχει στο εσωτερικό της αρκετά θέματα με τον ιό. Απόντες ο βασικός κίπερ, ο Μιλιβόγεβιτς στα χαφ αλλά και ο κορυφαίος επιθετικός Ζαχά.

Εκτός από το διπλό υπάρχει και το over 1,5 γκολ για τη Νόριτς. Περιμένω να το ψάξει το τρίποντο και ο Σμιθ είναι προπονητής που φτιάχνει ομάδες οι οποίες ξέρουν να σκοράρουν. Δεν με τρομάζει η προσωρινή ανομβρία, καθώς είχε πολύ δύσκολος αντιπάλους.

Εναλλακτικά το Over 1 γκολ για τη Νόριτς, που μας δίνει επιστροφή χρημάτων αν βάλει ακριβώς ένα γκολ και μας πληρώνει από 2 και πάνω, στο 2.80 στη Fonbet, τη μοναδική στοιχηματική που προσφέρει πλειάδα ασιατικών σε over ομάδας.

Πάρα πολλά προβλήματα και για τη Λέστερ, η οποία έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα, κρούσματα που την ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό και έρχεται από ήττα 6-3 από τη Σίτι. Πιο ξεκούραστη η Λίβερπουλ (όσο κι αν γκρινιάζει ο Κλοπ) δεν έπαιξε την Κυριακή με τη Λιντς λόγω κρουσμάτων στην αντίπαλο. Στο 1.98 να έχει μπει γκολ στο ματς μέχρι το 20:00, περιμένωντας από τη Λίβερπουλ να επιβάλλει από την αρχή τον ρυθμό της.

Μου άρεσε και η ανάλυση που διάβασα στην ανάλυση του αγώνα, με τη Λέστερ να δέχεται πολλές φάσεις από στημένα. Στο τελευταίο ρεπορτάζ δεν είναι 100% βέβαιο πως ο Φαν Ντάικ θα είναι στην ενδεκάδα. Για αυτό κοιτάζω περισσότερο προς τα 12αρια που πληρώνει ο Ματίπ για anytime, αλλά και το 5.00 για να έχει ο ίδιος προσπάθεια προς την εστία.

Προγνωστικά Στοιχήματος Πορτογαλία

Κλείνω με Πορτογαλία και Τοντέλα-Ζιλ Βιθέντε. Η γηπεδούχος άργησε να κάνει μεταγραφές και όταν άρχισε να κάνει αποτελέσματα στη σεζόν ήρθαν κρούσματα στις τάξεις της. Επανήλθαν αρκετοί, πήρε μια νίκη επί της Εστορίλ στο Κύπελλο και δείχνει να βρίσκει ξανά την ισορροπία της. Η Ζιλ Βιθέντε είναι μια ομάδα που βασίζει το δικό της πλάνο στο να περιμένει την αντίπαλο και να χτυπάει γρήγορα στην κόντρα. Σαφώς η παρουσία της μέχρι τώρα στη σεζόν κρίνεται άκρως θετική, αλλά στη συγκεκριμένη στιγμή νομίζω το μομέντουμ είναι με την έδρα.

Το παιχνίδι μου

Μονά – Δυάδα στη Betshop

28/12 –17:00 Kρίσταλ Πάλας-Νόριτς Over 1,5 Νόριτς (4.75) επί 6 μονάδες

28/12 –19:00 Τοντέλα-Ζιλ Βιθέντε 1 (3.44) επί 8 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 16,34 ποντάρισμα 1,5 μονάδα

Μονό στη Novibet

28/12 –22:00 Λέστερ-Λίβερπουλ  Ματίπ Anytime (13.00) επί 1,5 μονάδα

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα