Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΊΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Κοινοποίηση

Παιχνίδι με μία δυάδα τετραπλασιασμού από το πρόγραμμα της Πέμπτης!

Κάπως… μπερδεμένη εβδομάδα. Αλλού Κύπελλο, αλλού εμβόλιμες αγωνιστικές σε μια περίοδο που τα κρούσματα covid έχουν πολλαπλασιαστεί εντός των ομάδων και οδηγούν μέχρι και σε αναβολές παιχνιδιών.

Από τα δικά μας (Απόλλων Σμύρνης) μέχρι και κυρίως στην Αγγλία, εκεί όπου στο σημερινό Λέστερ-Τότεναμ ψάχνουν να βρουν ποιος θα παίξει, με αμφότερες τις ομάδες ταλαιπωρημένες.

Συνολικά στο BetMarket το σημείο των ημερών ήταν φυσικά η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Όταν βλέπετε… ξαφνικά να εμφανίζεται μια στήλη το βράδυ της Κυριακής, πριν ακόμη καλά-καλά ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, αντιλαμβάνεστε πως κάτι καλό έχει διακρίνει το μάτι του tipster.

Προτού προχωρήσουμε στις σημερινές αναλύσεις και προτάσεις, να σημειώσουμε πως στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Προγνωστικά Στοιχήματος Κύπελλο Γαλλίας

Στο Γαλλικό Κύπελλο θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Βαλενσιέν-Στρασβούργο. Η αναφορά μας έχει να κάνει με το Στρασβούργο και κυρίως με τον προπονητή του, Στεφάν.

Ενας ιδιαίτερα φιλόδοξος νέος προπονητής, που μετρά ήδη μια κατάκτηση Κυπέλλου στη Ρεν πριν λίγα χρόνια. Θεωρώ δεδομένο πως δεν θα αδιαφορήσει για τη διοργάνωση, άλλωστε ως τεχνικός σπάνια κάνει rotation ακόμη και όταν το απαιτούν οι ανάγκες. Στη Βαλενσιέν μονιμοποίησαν έναν υπηρεσιακό τεχνικό, συνταγή που δοκιμάζουν όλο και περισσότερες ομάδες της Λιγκ 2 φέτος, αλλά έχει αμφίρροπά αποτελέσματα. 

Αυτή τη στιγμή δεν νομίζουμε πως έχει τη δυναμική και τη φόρμα να κοντράρει το ποιοτικό Στρασβούργο η γηπεδούχος. Το ζήτημα είναι η τιμή του διπλού, που ιδανικά το θέλουμε στον διπλασιασμό. Μπορεί να σταθεί και το over 1,5 γκολ για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Προγνωστικά Στοιχήματος Κύπελλο Ολλανδίας

Κλείνουμε με κύπελλο Ολλανδίας και το Καμπούρ-Ναιμέγκεν. Η γηπεδούχος είναι μια ομάδα που αποδίδει σταθερά καλό ποδόσφαιρο φέτος. Νεοφώτιστη που έχει ξεφύγει από το άγχος της παραμονής και χαίρεται το παιχνίδι της. Σημαντικό σημείο στη σεζόν της τα σοβαρά προβλήματα υγειάς που αντιμετωπίζει ο προπονητής της. 

Οι παίκτες δείχνουν συσπείρωση και μια οικογένεια μέσα σε όλο αυτό, είναι χαρακτηριστικό πως αφιέρωσαν τη νίκη της τελευταίας αγωνιστικής σε εκείνον. Νομίζω μια πορεία στο Κύπελλο θα τη ζητήσουν με πάθος. Ούτως ή άλλως είναι το λογικό να έχουν περισσότερη ενέργεια, μιας και είχαν δύο ημέρες περισσότερης ξεκούρασης από τη Ναϊμέγκεν. 

Μοναδική αρνητική σκέψη για τον άσο είναι το γεγονός πως ακολουθεί ματς με τη Χέρενφεν, που πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και μπορεί να αποσπάσει εν μέρει την προσοχή στην Καμπούρ. Θα πάμε… λίγο πιο δίπλα, στο over 1,5 γκολ για την ίδια, που σκοράρει με μεγάλη άνεση.

Οι επιλογές του Betmarket.gr

Δυάδα στη Novibet

16/12 –19:00 Καμπούρ-Ναϊμέγκεν Καμπούρ Over 1,5 (1.86)

16/12 –22:00 Βαλενσιέν-Στρασβούργο  Στρασβούργο Οver 1,5 (2.15)

Στη δυάδα απόδοσης 3.99 ποντάρισμα 6,56 μονάδες

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα