Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα μέτρα για την αγορά της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Σε ισχύ τίθενται νέα μέτρα που αφορούν και την αγορά της Ξάνθης από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε με το νέο ΦΕΚ 5973 που δημοσιεύθηκε. 

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής η Ξάνθη εξαιρείται πλέον από το μέτρο του υποχρεωτικού ανοίγματος της αγοράς στις 10 το πρωί, και έτσι τα καταστήματα από τη Δευτέρα μπορούν να επιστρέψουν στο κανονικό τους ωράριο και να λειτουργούν από τις 08:30. 

«Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ 5973/18-12-2021 για τα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 έως Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, με το οποίο εξαιρείται και η Ξάνθη από το μέτρο έναρξης λειτουργίας για το λιανικό εμπόριο στις 10:00» αναφέρει ο Εμπορικός. 

«Επιτέλους μετά από πιέσεις που δέχτηκε το υπουργείο ανάπτυξης από όλους τους επαρχιακούς εμπορικούς συλλόγους στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Εμπορικός Σύλλογος Νομού Ξάνθης πήρε την αυτονόητη απόφαση και επανάφερε το ωράριο της αγοράς στο κανονικό που ίσχυε και πριν, άρα η αγορά της Ξάνθης από την Δευτέρα θα ανοίγει και πάλι στις 08:30» τονίζει ο Εμπορικός. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα