Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Κοινοποίηση

Τέσσερις επιλογές για στοίχημα σε αποδόσεις από 1.87 μέχρι 4.33!

Πλούσιο Κυριακάτικο πρόγραμμα σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, με ιδιαίτερα κρίσιμες αναμετρήσεις για κάποιες ομάδες που μάχονται για την επιβίωσή τους. Τέσσερις επιλογές ξεχώρισαν, πάμε να τις δούμε μία-μία.

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Είναι η πρώτη φορά που καταπιάνομαι με την περίπτωση της Νιούκασλ, της πιο πλούσιας ομάδας στον κόσμο, καθώς ναι μεν καιγόταν, αλλά η απόδοσή της δεν ήταν σε επίπεδα που θα έπαιρνα το ρίσκο.

Η σημερινή αποστολή της όμως, όσο δύσκολη και αν είναι με… ιντριγκάρει. Η πρώτη νίκη στην σεζόν είναι δεδομένο πως θα της δώσει την απαραίτητη ώθηση ενώ απέναντί της πετυχαίνει μία ομάδα ταλαιπωρημένη από τον κορωνοϊό (κάποιες καλές απουσίες) και την κούραση του μεσοβδόμαδου ταξιδιού στην Ιταλία για τον αγώνα με την Νάπολι.

Οι «Αλεπούδες» δεν είναι άτρωτες στην έδρα τους, κάτι που μαρτυρούν και οι εντός έδρας επιδόσεις τους (3-1-3) και στο 4.33 με όλα αυτά τα δεδομένα είμαι ΟΚ για να πάρω το ρίσκο.

Προγνωστικά Νορβηγίας

Μονόπλευρο κίνητρο στο Οντ – Σταμπάεκ, με την γηπεδούχο να έχει σώσει την κατηγορία και να είναι αδιάφορη στο φινάλε, σε αντίθεση με την φιλοξενούμενη που σε περίπτωση που δεν κερδίσει πιθανότατα θα υποβιβαστεί.

Το κίνητρο πολλές φορές δεν είναι αρκετό για να επιβεβαιωθεί ένα σημείο, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση πέρα από την απόδοση η οποία πλέον έχει βρεθεί σε αξιόλογες τιμές (3.40), η Σταμπάεκ -με εξαίρεση την αναμέτρηση με την ανώτερη Ρόζενμποργκ- δείχνει να το παλεύει (2-1-1).

H Σταμπάεκ είναι ομάδα με εμπειρία στην πρώτη κατηγορία, τα τελευταία 25 χρόνια έχει υποβιβαστεί μόλις 2 σεζόν, με την επάνοδό της να είναι άμεση και θεωρώ ότι θα τα δώσει όλα για να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Το πως θα παρουσιαστούν οι γηπεδούχοι αποτελεί ερωτηματικό. Συνήθως όμως, τέτοιες ομάδες μετά την επιβεβαίωση του στόχους εμφανίζονται «άδειες» και έχουν το μυαλό τους στις διακοπές.

Προγνωστικά Ελβετίας

Αξιόλογος ο άσος της Γκρασχόπερς σε απόδοση που αγγίζει τον διπλασιασμό. Δυνατή στην έδρα της και από μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Σεντ Γκάλεν, την στιγμή που η Λουκέρνη δεν μπορεί να… σηκώσει κεφάλι.

Ουραγός με 4 σερί ήττες και παθητικό 10 τερμάτων στα 3 τελευταία παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μετά από 8 ταξίδια (0-5-3).

Προγνωστικά SuperLeague Interwetten

Η παράδοση δείχνει γκολ στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αρη. 

Ανοιχτά τα περισσότερα μεταξύ τους παιχνίδια, μάλιστα ο Αρης συνηθίζει να σκοράρει στο «Καραϊσκάκης» την στιγμή που έρχεται από 2 σερί νίκες. Το over στο 1.87 της Fonbet.

Οι επιλογές του Betmarket:

Μονά/δυάδα Bet365

12/12 – 16:00 – Λέστερ – Νιούκασλ: 2 (4,33) (Π.Π) 

12/12 – 18:00 – Οντ – Σταμπάεκ: 2 (3,40) (Π.Π) 

Δυάδα Fonbet

12/12 – 17:30 – Γκρασχόπερς – Λουκέρνη: 1 (2.00)

12/12 – 19:30 – Ολυμπιακός – Αρης: over (1.87)

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα