Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Απίστευτο περιστατικό στην Ξάνθη – Απειλούσε γυναίκες με μαχαίρι

Κοινοποίηση

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ξάνθη, με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα να απειλεί στον δρόμο δύο γυναίκες, κρατώντας μάλιστα μαχαίρι. 
Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου, ενώ η μία εκ των δύο γυναικών γνωστοποίησε λεπτομέρειες για την επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνοντας για τον τρόπο δράσης του άνδρα. 
Ο δράστης φορούσε κόκκινο σκούφο, ενώ οι δύο κοπέλες τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να γλιτώσουν. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη.
«Σας παρακαλώ αν κάποιος τον δει να καλέσει αμέσως την αστυνομία. Τον ψάχνουν σε όλη την Ξάνθη. Μην κυκλοφορείτε μόνες σας γυναίκες με παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες. Μας έκλεισε τον δρόμο και πήγε να μας μαχαιρώσει. Φωνάζαμε απεγνωσμένα βοήθεια. Ξεκινήσαμε να τρέχουμε μέσα στο δρόμο την ώρα που ήταν πράσινα τα φανάρια προς το κατάστημα Vicko. Γλιτώσαμε όταν ένας οδηγός μας μάζεψε με το αυτοκίνητο του. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Ήρθε και απείλησε μέχρι και τον οδηγό με το μαχαίρι. Να ευχαριστήσουμε και την ομάδα ΔΙΑΣ που μόλις τους καλέσαμε ήρθαν κατευθείαν» σημειώνει το θύμα της επίθεσης. 


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα