Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στον Δήμο Μύκης ο Brian Breuhaus από την Πρεσβεία των ΗΠΑ

Κοινοποίηση

Στον Δήμο Μύκης βρέθηκε την Πέμπτη ο Brian Breuhaus, Διπλωματικός Υπάλληλος του Πολιτικού Τμήματος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, συνομιλώντας με τον Δήμαρχο. 

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής:

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Μύκης ότι, σήμερα 01 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη επισκέφτηκε το Δήμο μας ο διπλωματικός υπάλληλος του Πολιτικού Τμήματος της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα κ. Brian Breuhaus, 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα ανάμεσα στον κ. Breuhaus, τον Δήμαρχο Μύκης και τους εκπροσώπους του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του εκπροσώπου, όπως θέματα μετανάστευσης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θρησκευτικών ελευθεριών. Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι ιδιαιτερότητες της περιοχής και του δήμου μας, ο οποίος αποτελείται αμιγώς από μειονοτικό πληθυσμό. 

Επισημάνθηκε η άψογη συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση και η άμεση ανταπόκριση αυτής σε επείγοντα ζητήματα, ειδικότερα σε αυτά που αφορούν την πανδημία και σε τακτικά θέματα όπως αυτά της συμμετοχής και της ένταξης σε προγράμματα ανάπτυξης. Παράλληλα διατυπώθηκαν τα μειονοτικά ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της μειονότητας.  

Επίσης έγινε αναφορά σε θέματα που αφορούν την παιδία, την ανεργία, την μετανάστευση, τον ιαματικό τουρισμό και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.  


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα