Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ικανοποίηση Κεχαγιά για το «διπλό» με τον ΠΑΟΚ Β’ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Την ικανοποίηση του για την εκτός έδρας νίκη του ΑΟΞ έναντι του ΠΑΟΚ Β’, που οδήγησε την Ξάνθη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξέφρασε ο Νίκος Κεχαγιάς σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. 

«Σήμερα νομίζω ότι έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς ευτυχίσαμε να προηγηθούμε πάρα πολύ νωρίς, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο ή τρίτο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο γιατί πραγματικά νομίζω ότι το δικαιούμασταν και είχαμε μία πάρα πολύ καλή απόδοση» δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΞ, για να προσθέσει πως «μετά το 60’ βέβαια ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του εμείς κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε και το σκορ και έτσι είχε μία μικρή υπεροχή ο ΠΑΟΚ για μερικά λεπτά». 

Ακολούθως ο Νίκος Κεχαγίας υπογράμμισε πως «νομίζω ότι ήταν μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Να ευχαριστήσω και μέσα σε αυτό το κρύο που είχε σήμερα τους λιγοστούς αλλά θαρραλέους και πολύ δυνατούς στη φωνή φιλάθλους μας». 

Μάλιστα τόνισε πως η ομάδα κοιτάζει το κάθε παιχνίδι ένα, ένα και πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, στα Πηγάδια. 

Ο ΑΟΞ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Α’ Ομίλου της Super League 2, με 19 βαθμούς σε 7 αγώνες ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί με 8 αγώνες και 18 βαθμούς η Βέροια. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα