Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μακάβριο εύρημα στην Ξάνθη – Εντόπισαν κομμένο πόδι σκύλου

Κοινοποίηση

Αντιμέτωπες με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν δύο εθελόντριες της φιλοζωικής οργάνωσης «Αδέσποτοι Φίλοι» στην Ξάνθη, όταν βρήκαν ένα κομμένο πόδι σκύλου. 

Το πόδι εντοπίστηκε μάλιστα στην περιοχή του πάρκου της Μεξικάνας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε εκεί. 

Μάλιστα οι «Αδέσποτοι Φίλοι» απευθύνουν έκκληση σε όσους πολίτες είδαν ή γνωρίζουν κάτι να ενημερώσουν τη φιλοζωική οργάνωση, καθώς και στους επαγγελματίες της περιοχής να συνδράμουν με την παροχή οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν. 

«Δύο εθελόντριες μας βρήκα στην Μεξικάνα το πάρκο πόδι κομμένο από σκυλάκι (έχουμε φυσικά φωτογραφία αλλά δεν θα κοινοποιηθεί). Από όλους τους Ξανθιώτες θέλουμε βοήθεια αν ξέρουν κάτι για το περιστατικό ή  αν βλέπουν κάποιο ζωάκι με κομμένο πόδι ,πολύ σημαντικό  επίσης, αν έχει κανείς από εκεί τριγύρω από τα μαγαζιά κάμερες αν ξέρει κάποιος αν είδε κάτι ας μας ενημερώσει. Το άτυχο ζωάκι θα πρέπει να έχει καφέ σκούρο χρώμα μάλλον» τονίζουν οι «Αδέσποτοι Φίλοι». 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα