Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Μπαράν με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ για την Ξάνθη

Κοινοποίηση

Συνάντηση με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ για την υγειονομική κατάσταση του Νομού Ξάνθης είχε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν. 

Σε δήλωσή του τονίζει:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη προκειμένου να συζητήσουμε τα υγειονομικά θέματα που ταλανίζουν τον Νομό μας εν μέσω της πανδημίας.

Είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε την παρούσα κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Ξάνθης, αλλά και το μείζον θέμα της χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης που παρουσιάζει ο Νομός μας ακόμα και σήμερα. Εξέφρασα επίσης, τον προβληματισμό μου για τα αυξημένα ποσοστά καρκίνου στην περιοχή μας συγκριτικά με την υπόλοιπη Ελλάδα και συζητήσαμε τις πιθανές αιτίες πρόκλησής του.

Αναφέρθηκα ακόμη στην ανέγερση του Νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου τόνισα ιδιαίτερα την ανάγκη της δωρεάν υγείας για όλους τους πολίτες.

Από πλευράς μου ως ψυχίατρος, επισήμανα επιπλέον και την ανάγκη μιας ψυχιατρικής κλινικής στον Νομό Ξάνθης.

Τέλος, ο κ. Τσαλικάκης όσον αφορά το θέμα του ΚΥ Αβδήρων, αλλά και των αγροτικών ιατρείων δεσμεύθηκε, πως μετά την εξισορρόπηση της πανδημίας, θα επανέλθουν στην κανονικότητά τους. Τον ευχαρίστησα γι’ αυτό όπως και για το έργο που προσφέρει το Κέντρο Υγείας Εχίνου παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γενικότερα με τον κορωνοϊό». 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα