Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τάνια Τρύπη – Πήρε σπίτι της το σκυλί που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά

Κοινοποίηση

Η είδηση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Άγνωστος βασάνισε κακοποίησε και βίασε κουτάβι κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στην Αλεξανδρούπολη. Το κουτάβι περιέθαλψε η φιλοζωική ομάδα «Αδεσποτούλια Ξάνθης».

Η Τάνια Τρύπη που είχε συγκλονιστεί από αυτή την βαρβαρότητα έκανε τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να υιοθετήσει το φοβισμένο και βασανισμένο κουτάβι και να του δώσει μια ζεστή αγκαλιά και ένα περιβάλλον χωρίς κινδύνους και γεμάτο θαλπωρή.

Όπως αναφέρει το GRTimes η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας που εντόπισε το σκυλί, Άννα – Μαρία Ζαφειριάδου, είπε: «Η Τάνια Τρύπη είδε τη δημοσίευση, μας έστειλε το τηλέφωνό της και από εκεί και πέρα, όλα ήταν εύκολα. Γνωρίζω το έργο της, γνωρίζω ότι είναι βίγκαν, ακτιβίστρια και φιλόζωη, οπότε δεν χρειάστηκε να το συζητήσουμε πολύ»

Την ίδια ώρα σε ανάρτηση της ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι «Αγάπη θα είναι και το νέο όνομα της μικρής σκυλίτσας που πλέον χάρη στην Τάνια Τρύπη, είμαστε σίγουροι ότι με τον καιρό θα ξεχάσει τη φρίκη που γνώρισε από έναν «συνάνθρωπό» μας. Δράστες τέτοιων αποτρόπαιων περιστατικών δυστυχώς αν δεν τιμωρηθούν είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα επαναλάβουν το έγκλημά τους και σε άλλα άτυχα ζώα, αλλά πολύ πιθανόν και σε συνανθρώπους μας».

Η επικήρυξη για έναν δράστη που δε βρέθηκε ποτέ

Είναι γεγονός ότι μετά το περιστατικό και την μεγάλη κινητοποίηση να βρεθεί ο δράστης, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Μάλιστα το σωματείο τον είχε επικηρύξει με 3.000 ευρώ. Η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας είπε: «Δεν υπήρξε η παραμικρή πληροφορία. Δεν είχαμε καν ούτε μια ανώνυμη καταγγελία για να μπορέσουμε από κάπου να ξεκινήσουμε και να τον βρούμε, οπότε στο πλαίσιο αυτό δεν γνωρίζουμε εάν ασχολείται και κάποιος με την έρευνα του συγκεκριμένου περιστατικού» σημειώνει, ενώ σχετικά με την υγεία της «Αγάπης» πρόσθεσε ότι «πλέον είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Περπατάει πιο καλά, είναι πιο ευδιάθετη, έχει κλείσει και η Τάνια ένα ραντεβού με τον κτηνίατρο για να δει αν υπάρχει κάτι άλλου που πρέπει να προσεχθεί, αλλά το σημαντικό είναι ότι πλέον έχει βρει το καινούργιο της σπίτι».

in.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα