Ξανασκέψου το! – «Άνοιξε τον δρόμο στη δημιουργικότητά σου»


Συγγραφέας: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Εκδόσεις Διόπτρα [Αγορά του βιβλίου ΕΔΩ]

Με ένα υπόκωφο χιούμορ και απτές αποδείξεις, το βιβλίο πραγματεύεται ιστορίες, παραδείγματα και προσωπικές εμπειρίες που έχει συλλέξει μέσα στα χρόνια ο συγγραφέας γύρω από την τέχνη και τη σχέση της με τη ζωή.

Εκθέτει με σαφή και άμεσο τρόπο τις παρανοήσεις που κατά καιρούς συμβαίνουν στην τέχνη και στη ζωή, αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από βαρύγδουπα τσιτάτα και καταρρίπτει αυθαίρετες παραδοχές, ενώ εξηγεί και αφηγείται συγκυρίες και πεποιθήσεις ριζωμένες σε όλη την ανθρωπότητα οι οποίες, πολλές φορές, δεν έχουν ουσιαστική βάση. Αυτή είναι η έκπληξη που θα αντιμετωπίσει ο αναγνώστης όταν μπροστά στα μάτια του θα μπουν σε μια σειρά πράγματα που είχε προσπεράσει και θα συνειδητοποιήσει μια ξεχωριστή πλευρά της αλήθειας για κάτι που για χρόνια πίστευε ότι ήταν αλλιώς.

To Ξανασκέψου το! θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις και να αποκτήσεις τη δική σου άποψη γύρω από την τέχνη και τη φιλοσοφία της ζωής, ενώ είναι σίγουρο ότι θα σε διασκεδάσει και θα προκαλέσει συζητήσεις γύρω από ερωτήματα όπως:

Τι είναι το ταλέντο;

Τι είναι χάρισμα;

Τι είναι έμπνευση;

Υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη;

Διδάσκεται η τέχνη;

Καλλιτέχνης γεννιέσαι;

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι συνθέτης. Σε ηλικία 19 ετών έγραψε τη μουσική για το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004. Από το 2002 μέχρι σήμερα έχει συνθέσει μουσική για τηλεόραση, κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει σε άλμπουμ αρκετά από τα παραπάνω έργα και περίπου διακόσια τραγούδια, τα περισσότερα σε στίχους και μουσική του ίδιου. Στη μέχρι τώρα πορεία του έχει λάβει σημαντικές κριτικές, διακρίσεις και διεθνή βραβεία για τις δημιουργίες του. Ως περφόρμερ εμφανίζεται στην Ελλάδα αλλά και σε συναυλιακούς χώρους στο εξωτερικό. Παράλληλα, ασχολείται με τη σκηνοθεσία μουσικών θεαμάτων και παραστάσεων, ενώ το 2020 ανέλαβε καθήκοντα καλλιτεχνικού διευθυντή της επιτροπής «Ελλάδα 2021». Όλη η εργογραφία του εδώ: www.giannischristodoulopoulos.com

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال