Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Γονείς – αρνητές δεν στέλνουν στο σχολείο τα παιδιά τους!

Κοινοποίηση

Εκτός σχολικών αιθουσών βρίσκονται από την αρχή της χρονιάς δύο μαθητές οι γονείς των οποίων συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία των «αρνητών» και επιλέγουν να μην τα στείλουν στο σχολείο, αντιδρώντας στα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ. 

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Έμπρος, σε ρεπορτάζ της οποίας γίνεται γνωστό πως σύμφωνα με τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας κα Εύη Στυλιανίδου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες όπως και προσπάθειες σε υπηρεσιακό επίπεδο για να μεταπειστούν και να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο αλλά απέβησαν άκαρπες. Έτσι έχουν διαβιβαστεί όλα τα σχετικά έγγραφα στον εισαγγελέα, ενώ έχει ενημερωθεί το υπουργείο Παιδείας όπως προβλέπεται.

Την ίδια στιγμή, στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης, όπως μας ενημερώνει ο Διευθυντής κ. Χρήστος Ιωαννίδης δεν έχει κανένα περιστατικό ενώ συνολικά στην Π.Ε. Ξάνθης τα περιστατικά αρνητών ανέρχονται σε 25.

Ανάμεσά τους υπάρχουν και μαθητές Λυκείου και με δεδομένο ότι οι λυκειακές τάξεις δεν εμπίπτουν στην υποχρεωτική εκπαίδευση, μπορούν και να σταματήσουν εντελώς το σχολείο.

Πηγή: empros.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα