Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χειροπέδες σε τρία άτομα στην Καβάλα για κλοπές και ναρκωτικά

Κοινοποίηση

Συνελήφθη την 8-12-2021 το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστη κάνναβης ενώ σε αποθήκη οικίας του βρέθηκαν δύο δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 98 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν συνολικά 100,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθη την 8-12-2021 το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Όπως διαπιστώθηκε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 5-12-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Κατασχέθηκε το αφαιρεθέν όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε το μεσημέρι της 15-11-2021 αφαίρεσε από την Καβάλα ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το βράδυ της ίδιας ημέρας διέρρηξε επιχείρηση σε οικισμό της Καβάλας επιχειρώντας να αφαιρέσει την ταμειακή μηχανή, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή με το αφαιρεθέν όχημα. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν ένα κοπτικό εργαλείο, ένας σάκος και  είδη ένδυσης, καθώς επίσης το αφαιρεθέν όχημα και η αφαιρεθείσα ταμειακή μηχανή, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα