Ο «Διομήδης» χτυπάει και στην Ξάνθη – Συστάσεις στους πολίτες


Συστάσεις για τη λήψη μέτρων αυτοπεριορισμού των άσκοπων μετακινήσεων απευθύνει στους κατοίκους της περιοχής ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κωνσταντίνος Κουρτίδης, με αφορμή το νέο κύμα κακοκαιρίας «Διομήδης» που πλήττει την χώρα. 

«Λόγω του καιρικού συστήματος με το όνομα “Διομήδης” το οποίο προβλέπεται να προκαλέσει κακοκαιρία, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους πολύ θυελλώδεις ανέμους, τις χιονοπτώσεις και τον ισχυρό παγετό και το οποίο πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιανουαρίου 2022 την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, συστήνεται στους πολίτες να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους στις απόλυτα αναγκαίες.

Για περισσότερες οδηγίες αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Π.Α.Μ.Θ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://cp.pamth.gov.gr/civil/?p=3634» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ίδιος. 

Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال