Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα προγνωστικά: Βραδιά κυπέλλων

Κοινοποίηση

Στα κύπελλα εστιάζεται το ενδιαφέρον σήμερα Πέμπτη και συγκεκριμένα σε Ιταλία, Ισπανία, αλλά και το EFL στην Αγγλία για το Άρσεναλ – Λίβερπουλ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά:

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (21.45)

Το ντέρμπι πρωταθλήματος για την Άρσεναλ με την Τότεναμ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων και έτσι η τελευταία της συνάντηση ήταν ο πρώτος ημιτελικός του EFL Cup με την Λίβερπουλ, που έληξε με 0-0. Η ομάδα του Αρτέτα θέλει όσο τίποτε άλλο την πρόκριση στον τελικό, όμως καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τελευταία για να αποκλείσει μία δύσκολη αντίπαλο. 

Παρά τις απουσίες της Λίβερπουλ λόγω ποδοσφαιριστών στο Κόπα Άφρικα και όχι μόνο δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στην Μπρέντφορντ και επιβλήθηκε με 3-0 στην Πρέμιερ Λιγκ. Μετρημένες οι λύσεις του προπονητή Κλοπ πλέον στα συνεχόμενα παιχνίδια, όμως σήμερα κρίνεται η συμμετοχή των «κόκκινων» σε τελικό του EFL Cup, αλλά την περιμένει η Άρσεναλ σε εκτός έδρας ρεβάνς. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μετά το 0-0 του πρώτου ματς και τα όσα κρίνονται σήμερα δύσκολα να έχουμε μεγάλο σκορ, οπότε προκαλεί το Under 2.5 στο 2.02 από την Betshop

Ρόμα – Λέτσε (22.00)

Με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του νεοφερμένου Σέρτζιο Ολιβέιρα, η Ρόμα έκαμψε την αντίσταση της Κάλιαρι με 1-0 και επέστρεψε μετά από καιρό στα θετικά αποτελέσματα. Η τετράδα παραμένει μακριά προς το παρών για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που έχει ως πρώτο πλάνο την κατάκτηση του κυπέλλου. Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση, αντιμετωπίζοντας την Λέτσε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Ιταλία. 

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Serie B η Λέτσε, με τελευταίο της «θύμα» την Πορντενόνε, που κέρδισε εκτός έδρας με 1-0. Ολοένα και πιο κοντά στις θέσεις ανόδου και έχει την εμπειρία να πετύχει τον στόχο της. Όσον αφορά το κύπελλο προέρχεται ήδη από μια μεγάλη πρόκριση επί της Σπέτσια με 2-0, αλλά σήμερα καλείται να κάνει κάτι πιο δύσκολο και να αποκλείσει την Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο». 

Εκτίμηση: Ευκαιρία πρόκρισης για την Ρόμα, αλλά με το στυλ παιχνιδιού και των δύο ομάδων θα προτιμήσουμε τον συνδυασμό 1 & Over 2.5 στο 1.95 από τo Pamestoixima. 

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (22.30)

Ακόμη ένας χαμένος τελικός κυπέλλου χάθηκε για την Μπιλμπάο και ήταν αυτός του Σούπερ Καπ από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0. Μέσα σε λίγες ημέρες, οι Βάσκοι καλούνται να επικεντρωθούν στο κύπελλο, όπου έπεσαν πάνω στην Μπαρτσελόνα σε νοκ άουτ αναμέτρηση, που είναι όμως εντός έδρας. Νωρίτερα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετρούσαν τέσσερα ματς αήττητοι με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Η Μπαρτσελόνα συμμετείχε και αυτή στο Σούπερ Καπ, χάνοντας στην παράταση από την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2, όμως το βάρος πέφτει στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τσάβι θέλει να διακριθεί στο κύπελλο, το οποίο κατέκτησε πέρσι, ενώ στο πρωτάθλημα κυνηγά την τετράδα, που οδηγεί στο Champions League. Δύσκολο έργο στο «Σαν Μαμές», αντιμετωπίζοντας την πάντα μαχητική Μπιλμπάο. 

Εκτίμηση: Μάχη στο «Σαν Μαμές», με τις δύο ομάδες δεν είναι και τόσο μακριά την φετινή σεζόν. Από ένα τέρμα είναι στις δυνατότητες τους για το Goal/Goal στο 1.85 από το Pamestoixima. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα