Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πανικός στην Ξάνθη – Τεράστια φωτιά σε Καπναποθήκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Τεράστια είναι η αναστάτωση που προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε καπναποθήκη δίπλα ακριβώς στα ΚΤΕΛ στην Ξάνθη. 

Πρόκειται για ένα παλιό κτίριο πλησίον του ΚΤΕΛ στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά, η οποία μάλιστα επεκτάθηκε μέσα σε λίγη ώρα με αποτέλεσμα ένα πυκνό μαύρο σύννεφο καπνού να σκεπάσει την περιοχή. 

Μάλιστα ο καπνός ήταν ορατός από διάφορα σημεία της πόλης με αποτέλεσμα έντρομοι οι κάτοικοι να αναζητούν πληροφορίες σχετικά με το τί είχε συμβεί. 

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο επιχειρώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, με τις απειλητικές φλόγες ωστόσο να επεκτείνονται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς. 

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από μπαλκόνια οικοδομής που βρίσκεται κοντά στο σημείο της φωτιάς, με τις φλόγες να «καταπίνουν» την παλιά καπναποθήκη. 

Από τις φλόγες έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε οχήματα αλλά και σε τέντενες διαμερισμάτων, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στον δρόμο, με αρκετούς εξ’ αυτών να προσπαθούν να «θωρακίσουν» τα σπίτια τους σε περίπτωση επέκτασης της φωτιάς.

Οι στάχτες από τη φωτιά έχουν επεκταθεί σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων όπως και η αίσθηση του καμένου. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα