Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά στοιχήματος Σαββάτου: Με φόρα ο Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση

Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη οι επιλογές του Σαββάτου και το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων δείχνει για άλλη μια φορλα αρκετά ελκυστικό. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά για στοίχημα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ (17.00)

Φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη με την Μπρέντφορντ και έφτασε σε ένα σημαντικό διπλό με 3-1. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την απόδοση και τα αποτελέσματα τους και ως προς αυτό θα βοηθήσει ένα ικανό νικηφόρο σερί από εδώ και στο εξής. Καθοριστικό το σημερινό ματς με την Γουέστ Χαμ, αφού έχει και η ίδια τον ίδιο ακριβώς στόχο.

Μετά από τρεις απανωτές επιτυχίες η Γουέστ Χαμ βρήκε τον… μάστορα της απέναντι στην Λιντς, από την οποία ηττήθηκε με 3-2 και μάλιστα εντός έδρας. Ένα σημαντικό πισωγύρισμα για την ομάδα του Μόγες όσον αφορά την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να μείνει ψηλά και να αφήνει άμεσα τα αρνητικά αποτελέσματα. Άκρως απαιτητικό πάντως το σημερινό της έργο στο «Ολντ Τράφορντ». 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με καλύτερο ηθικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που οφείλει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Γουέστ Χαμ και να φτάσει σε έναν πολύτιμο άσο στο 1.90 από την Stoiximan.gr 

Ιωνικός – Παναθηναϊκός (19.30)

Ηττημένος έφυγε ο Ιωνικός από την Λαμία με 2-1 και ένα πρόσφατο ντεφορμάρισμα τον έχει φέρει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας στην Superleague 1. Όλα τώρα κρίνονται για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, που έχει σαφώς τον αποκλειστικό στόχο της παραμονής. Ακόμη δυσκολότερη η αποστολή του σήμερα απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια πλέον να επιλέγει αντιπάλους. 

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Αναγέννησης Καρδίτσας με 4-0 και ουσιαστικά βρίσκεται από τώρα στα ημιτελικά του κυπέλλου. Νωρίτερα έφερε 0-0 με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, όντας καλύτερος στην Λεωφόρο, οπότε δεν θα ήθελε δεύτερη διαδοχική απώλεια, εκμεταλλευόμενος το θετικό μομέντουμ, που έχει εδώ και καιρό η ομάδα του Ιβάν Γιουβένοβιτς. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολη η αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει την εικόνα πλέον να ξεπεράσει το ντεφορμέ Ιωνικό και να επιβεβαιώσει το διπλό στο 2.05 από το Pamestoixima.

Λάτσιο – Αταλάντα (21.45)

Έστω και στην παράταση, η Λάτσιο έκανε την δουλειά της απέναντι στην Ουντινέζε και με το υπέρ της 1-0 πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Νωρίτερα κέρδιζε άνετα την Σαλερνιτάνα με 3-0 σε επίπεδο Serie A, αλλά πλέον χρειάζεται ένα νικηφόρο σερί αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρώτη τετράδα. Αυτό θα συμβεί κυρίως αν βρει τρόπο να κερδίσει την Αταλάντα, αφού είναι αυτή την στιγμή η ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση. 

Θετική εμφάνιση για την Αταλάντα απέναντι στην Ίντερ, αλλά στάθηκε άτυχη στην τελική προσπάθεια και έμεινε στο ισόπαλο 0-0. Κάτι τέτοιες απώλειες δεν της επιτρέπουν να εδραιώσει την θέση της στην πρώτη τετράδα, έχοντας πλέον ακριβώς πίσω της την φορμαρισμένη Γιουβέντους και όχι μόνο. Την στιγμή που την ταλαιπωρούν σημαντικές απουσίες κυρίως των επιθετικών Ζαπάτα, Ίλισιτς. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σημαντικό ματς στο «Ολίμπικο», αφού η Λάτσιο παίζει ίσως ένα από τα τελευταία της χαρτιά για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Πιο λογικό το Goal/Goal σε απόδοση 1.60 από την Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα