Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα προγνωστικά: Το βάρος στην Ευρώπη

Κοινοποίηση

Πολλά και ενδιαφέροντα τα ματς της Τετάρτης, με το κύπελλο της Γερμανίας να κρύβει επιλογή, όπως στην συνέχεια η Πρέμιερ Λιγκ, με την Λα Λίγκα. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Ανόβερο – Γκλάντμπαχ (19.30)

Καληθωμένο στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια το Ανόβερο και μάλλον ούτε φέτος προλαβαίνει. Πάντως, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια του δείχνει να έχει πάρει μπρος, προερχόμενο από τρία τρίποντα στην τελευταία τετράδα αναμετρήσεων. Στροφή στο κύπελλο πλέον, εκεί που απέκλεισε άνετα τον προηγούμενο γύρο την Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά σήμερα τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο. 

Μετά το «πυροτέχνημα» της Γκλάντμπαχ και συγκεκριμένα το διπλό επί της Μπάγερν με 2-1, επανήλθε στα αρνητικά αποτελέσματα, χάνοντας από την Λεβερκούζεν εντός έδρας με το ίδιο σκορ. Δύσκολα να πετύχει κάτι καλό φέτος μέσω Μπουντεσλίγκα και δεν αποκλείεται να το ρίξει στο κύπελλο, όπου έχει ούτως ή άλλως ευκαιρία πρόκρισης στην επόμενη φάση, αφού βρίσκει έναν αντίπαλο, μικρότερης κατηγορίας. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα για όλα στο κύπελλο η Γκλάντμπαχ, έχοντας βατή κλήρωση απέναντι στο Ανόβερο. Προβάδισμα λοιπόν στο διπλό και το 1.65 από την Bet365. 

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00)

Ηττημένη έφυγε η Μπρέντφορντ από το «Άνφιλντ», χάνοντας με αντίπαλο την Λίβερπουλ και σκορ 3-0. Αρκετές ήττες τελευταία για τους νεοφώτιστους, πλην μιας εξαίρεσης όταν κέρδισε την Άστον Βίλα με 2-1 πριν λίγο καιρό, αλλά βαθμολογικά έχει φροντίσει από νωρίς να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του πίνακα. Απαιτητικό και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου καλούνται να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. 

Ούτε όταν μπαίνει μπροστά στο σκορ με 2-0 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι σίγουρη, όπως συνέβη στην έδρα της Άστον Βίλα, αφού στο τέλος το ματς έληξε με 2-2. Αναμενόμενα με τέτοιες επιδόσεις έχει αφήσει την πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ και η απογοήτευση είναι φανερή. Προφανώς και δεν έχει περιθώρια για απώλειες σήμερα στο γήπεδο της Μπρέντφορντ για να πάρει τα πάνω της σε όλους τους τομείς. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ώρα νίκης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει απέναντι της την κατάλληλη αντίπαλο για να επιστρέψει στα τρίποντα. Το διπλό σε απόδοση 1.82 στο Pamestoixima. 

Βαλένθια – Σεβίλλη (22.30)

Το έκανε το καθήκον της η Βαλένθια στο κύπελλο, περνώντας το εμπόδιο της Μπαλεάρες με 1-0, όμως σε επίπεδο Λα Λίγκα προέρχεται από δύο σερί ήττες. Συγκεκριμένα με 4-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης και 2-1 από την Εσπανιόλ, οπότε δεν θα ήθελε να χάσει επαφή από τις θέσεις Ευρώπης. Πάντα υπολογίσιμες οι «νυχτερίδες» στα ντέρμπι και κάπως έτσι θα κυνηγήσει κάτι καλύτερο σήμερα απέναντι στην δεύτερη Σεβίλλη. 

Σε δύο ημέρες η Σεβίλλη έπαιξε με την συμπολίτισσα Μπέτις και έμεινε εκτός κυπέλλου με 2-1. Καλύτερα τα πράγματα στο πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από δύο σερί νίκες και βρίσκεται σε επαφή με την κορυφή και την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Κάποιες απουσίες ωστόσο χαλάνε κάπως την εικόνα της και τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται σήμερα απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Βαλένθια. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Για όλα ικανή η Βαλένθια και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Σεβίλλη, που προέρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο. Ρίσκο στην ισοπαλία και το 3.10 από την Bet365. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα