Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κλειστά σχολεία, ανοιχτή αγορά και δημόσιο στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη 26/01 τα σχολεία σε όλους τους Δήμους της Ξάνθης, όπως ενημέρωσαν ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης οι Δήμαρχοι της περιοχής. 

Αρχικά ο Δήμος Τοπείρου έκανε γνωστή την απόφασή του να παραμείνουν για τρίτη ημέρα κλειστά όλα τα σχολεία της περιοχής λόγω παγετού. Αντίστοιχη απόφαση έλαβαν μέσα σε λίγη ώρα και οι Δήμοι Ξάνθης και Αβδήρων. Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα και ο Δήμος Μύκης έκανε γνωστή την απόφασή του να μην λειτουργήσουν τα σχολεία της περιοχής. 

Συνεπώς όλα τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής δεν θα λειτουργήσουν. 

Ανοιχτή αγορά

Την ίδια στιγμή τόσο η αγορά της περιοχής όσο και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και οι δημόσιες υπηρεσίες της Ξάνθης παραμένουν σε λειτουργία. 

Η «σύγχυση» δημιουργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας όταν κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για γενική αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό πως το εν λόγω μέτρο αφορά συγκεκριμένες περιοχές, στις οποίες – προφανώς – δεν συμπεριλαμβάνεται η Ξάνθη. 

Άλλωστε στην περιοχή το πέρασμα της κακοκαιρίας περιορίζεται σε πτώση της θερμοκρασίας, και δεν έχουν εμφανιστεί αντίστοιχη προβλήματα με αυτά που καταγράφονται σε Αθήνα και Κρήτη. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα