Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Από την Ξάνθη ο πιλότος που οδήγησε ένα από τα Rafale [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Από την Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα το Νεοχώρι, στην ορεινή περιοχή, έλκει την καταγωγή του ο ένας από τους πιλότους που πέταξαν με τα 6 Rafale που παρέλαβε η Ελλάδα την Τετάρτη. 

Ο Μάκης Λούκμας μάλιστα αντίκρισε την κόρη του μετά από καιρό, καθώς βρισκόταν σε εκπαίδευση για τα Rafale, με την τελευταία να το προσφέρει λουλούδια σε μία συγκινητική στιγμή. 

Τα παιδιά των πιλότων που οδήγησαν τα Γαλλικά Rafale βρισκόταν ανάμεσα σε αυτούς που συγκεντρώθηκαν στην Τανάγρα και αντέδρασαν με τον δικό τους τρόπο.

Τη στιγμή που είχαν πλέον προσγειωθεί τα γαλλικά μαχητικά και οι πιλότοι κατέβαιναν από αυτά, τα παιδιά τους που ήταν στο κοινό ξεκίνησαν να τους χαιρετούν.

Μάλιστα, ακούγεται ένα από τα παιδιά που βρίσκονται εκεί να λέει ενθουσιασμένο «ο μπαμπάς μου έφερε τα Rafale». Ενώ το νεαρότερο παιδί που βρίσκεται σε… πρώτο πλάνο δηλώνει κουρασμένο από την αναμονή.

H φωτογραφία της ημέρας: Ο ιπτάμενος της ΠΑ από την Ξάνθη που συναντά την κόρη του μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σκληρής εκπαίδευσης στο εξωτερικό

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο twitter ο δημοσιογράφος του Alpha Κώστας Σαρικάς


[Φωτογραφίες: Liana Spyropoulou @Twitter]


Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα