Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σκάλωσε» στο μηδέν ο ΑΟΞ με τον Απόλλωνα Λάρισας στα Πηγάδια

Κοινοποίηση

Στο 0-0 «κόλλησε» ο ΑΟ Ξάνθη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας στο “Xanthi FC Arena”, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά πίεσε από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης προσπαθώντας να διασπάσει τη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων χωρίς να τα καταφέρει. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας) με βοηθούς τους Γεώργιο Χατζηνάκο και Παναγιώτη Κουβαλάκη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας). 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Πολίμος (69′ Θυμιάνης), Φαζός, Μιχαήλ, Τζανακάκης, Τσιλιγγίρης (58′ Ginsari), Δόρης, Gomez (69′ Monrose), Τσέλιος, Ali Baba (90’+2′ Παπάζογλου), Διαμαντόπουλος. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Καλούσης, Tiboue, Χατζής, Λουκάς, Λίταινας (90’+5′ Ζιάκας), Kozuh, Μπαλογιάννης (37′ Lemaangr), Νούσιος (83′ Sulce),Villa. 

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. τίμησε με το Hall of Fame Award τους παλαίμαχους άσους Χριστόφορο Διαμαντή και Μπάμπη Χατζημεστή, οι οποίοι παρέλαβαν αναμνηστικές φανέλες με τα ονόματά τους, από τα μέλη του προσωπικού της Π.Α.Ε., Αλέκο Μαλαδένη και Χουσεΐν Τσιτάκ.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα