Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Θρήνος στην Ξάνθη – Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος οδηγός

Κοινοποίηση

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας ακόμη νέος άνθρωπος στην Ξάνθη, που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 2ο χλμ Ξάνθης – Πετεινού όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε κολόνα φωτισμού, με δύο άτομα έναν 21χρονο και έναν 28χρονο να εγκλωβίζονται μέσα σε ΙΧ. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που έσπευσε με 2 οχήματα και 5 πυροσβέστες.

Άμεσα οι Πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβαίνοντες με τη χρήση διασωστικής σειράς ενώ παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο Νοσοκομείο. 

Από το τροχαίο ο 21χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του ενώ ο 28χρονος τραυματίστηκε σοβαρά. 

Όπως αναφέρει η Αστυνομία για το τροχαίο, “τις πρώτες πρωινές ώρες της 9-1-2022, στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Ξάνθης – Μαγγάνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και επέβαινε 28χρονος συνοδηγός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλική κολόνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό του συνοδηγού. Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης”

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα