Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Ισόπαλη η Ξάνθη με τον Ολυμπιακό Β’ με σκορ 1-1

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχθηκε την Ξάνθη για το εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Super League 2. Το ματς είχε άρωμα της πρώτης ομάδας των ερυθρόλευκων, καθώς αγωνίστηκε βασικός ο Ζοάο Καρβάλιο, όπως και ο Μίκαλ Καρμπόβνικ. Ισόπολη 1-1 έληξε η αναμέτρηση, η οποία είχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Στην βαθμολογία, οι ερυθρόλευκοι είναι έκτοι με 22 πόντους, στην 4η θέση στο +3 η Ξάνθη. Το πρώτο μέρος οι ερυθρόλευκοι είχαν εκείνοι που είχαν την κατοχή, χωρίς όμως να υπάρχει και η κλασική ευκαιρία προς την εστία των Ακριτών.

Ο νεοαποκτηθέντας Πορτογάλος παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 62 λεπτά, με τον Κωστή να περνάει στη θέση του στη συνέχεια. Λίγες ήταν οι φάσεις και στο δεύτερο μέρος, όμως το ματς προς το τέλος πήρε “φωτιά”. Ο Κωστή έκανε το σουτ εκτός περιοχής και βρήκε δίχτυα στο 90+3′. Η Ξάνθη με κεφαλιά του Θυμιάνη στο 90+5′ διαμόρφωσε το 1-1.

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Σουρλής, Καρβάλιο (62′ Κωστή), Μαρίνος, Τσέλιος, Πινακάς (71′ Ντόη)

Ξάνθη: Ιζό, Μιχαήλ, Δόρης, Τσέλιος, Γκόμες, Δεληγιαννίδης, Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά, Ιμπραΐμι, Πολίμος, Παπάζογλου.


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα