Φοιτήτρια στην Ξάνθη η αδελφή του 19χρονου Άλκη


Στην Ξάνθη σπουδάζει η αδελφή του 19χρονου Άλκη, του «φίλου» του Άρη που δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. 

Αυτό αποκάλυψε ο θείος του 19χρονου που δήλωσε πως «υπάρχει ακόμα μία κόρη, η οποία είναι και αυτή φοιτήτρια. Σπουδάζει στην Ξάνθη. Είναι εδώ αυτή τη στιγμή, ο πατέρας την έχει συνέχεια αγκαλιά. Προσπαθεί να είναι όρθιος όσο μπορεί. Δεν θέλει να την αφήσει να φύγει. Όλα αυτά είναι φυσικά». 

Ο ίδιος μάλιστα εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος να δηλώνει πως όλη η οικογένεια του δολοφονημένου Άλκη είναι συγκλονισμένη απ’ αυτό που έχει συμβεί, το οποίο ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν. 

Την Κυριακή, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος του ΑΟΞ αφιέρωσε το γκολ της Ξάνθης απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στον Άλκη, βγάζοντας την μπλούζα του και φορώντας από μέσα μία δεύτερη μπλούζα με το όνομα του δολοφονημένου 19χρονου. 

Λίγες ημέρες πριν οι μαθητές του ΓΕΛ Αβδήρων έστειλαν και αυτοί με τη σειρά τους μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του Άλκη, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τη βία που βρίσκεται σε έξαρση. Οι μαθητές σχημάτισαν με τις τσάντες τους το όνομα του Άλκη, στην αυλή του σχολείου τους, και έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά της βίας. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال