Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Στην Ξάνθη η Ζαχαράκη – Αισιόδοξη για τον τουρισμό το 2022

Κοινοποίηση

Στην Ξάνθη βρέθηκε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία επισκέφθηκε μεταξύ άλλων την οικία του Μάνου Χατζιδάκι και είχε επαφές με αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής, ενώ βρέθηκε και στην ορεινή Σταυρούπολη για να διερευνήσει τις ευκαιρίες που υπάρχουν για την ανάπτυξη του οικοτουρισμού στην περιοχή. 

Μάλιστα η ίδια παρακολούθησε και τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης. 

Σχολιάζοντας τα θέματα της αρμοδιότητάς της, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη για την τουριστική σεζόν του 2022, και δήλωσε πως «φαίνεται ότι θα πάμε πολύ καλά το 2022 στον τουρισμό. Ας το ευχηθούμε αυτό όλοι μαζί, διότι αυτό σημαίνει θέσεις εργασίας. Θέσεις για τους νέους ανθρώπους, να μπορέσουν να συντηρηθούν οι επιχειρήσεις, να τα πάνε ακόμα καλύτερα».

Για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης είπε «έχουμε να κάνουμε πολλά βήματα ακόμα» στον τομέα του τουρισμού και για το Νομό Ξάνθης ότι μπορεί να αξιοποιήσει την καλή χρονική συγκυρία, τη νέα καμπάνια, το πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας και τις πρωτοβουλίες του Δήμου.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα