Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έχασε κι άλλο έδαφος η Ξάνθη που σκάλωσε με Πανσερραϊκό

Κοινοποίηση

Άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί για τον ΑΟ Ξάνθη, που περιορίστηκε στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό στο Xanthi  Arena, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2. 

Η ομάδα του Zoran Vulic κυριάρχησε απόλυτα αλλά δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει τη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων, παρ’ όλες τις φάσεις που δημιούργησε: Στο 41′ ο Gomez αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στο 68′ ο Τζανακάκης σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι με σέντρα-σουτ από δεξιά, στο 69′ ο Καβουσάκης απέκρουσε το σουτ τουAli Baba έξω από την περιοχή, ενώ στο 74′ ο Monrose δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, έπειτα από ατομική προσπάθεια του Gavric. Ο Γάλλος επιθετικός είχε και την τελευταία ευκαιρία στο 90’+6′, όμως η κεφαλιά του κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (ΕΠΣ Κοζάνης) με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Πράχαλη και Αλέξανδρο Μπαλιάκα, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας). 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Zoran Vulic): Izzo, Τζανακάκης (80′ Ουνγιαλίδης), Μπάτζιος, Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης, Δόρης, Gomez, Τσέλιος (80′ Κρητικός), Ginsari (46′ Gavric), Ibraimi (62′ Monrose), Διαμαντόπουλος (62′ Ali Baba). 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Pinto, Κρητικός, Καραμπέρης (59′ Marchioni), Messi (81′ Φουάσης), Ανάκογλου (68′ Παπαβασιλείου), Conci (59′ Diaz), Kanis. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα