Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα Προγνωστικά: Εκτός έδρας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση

Επιστροφή των δύο εκπροσώπων του Ελληνικού ποδοσφαίρου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ αρχικά να παίζει κόντρα στην Μίντιλαντ στην Δανία, ενώ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται και αυτός εκτός έδρας στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά Europa League και Conference League.

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ (19.45)

Από το Europa League υποβιβάζεται η Μίντιλαντ, αφού βγήκε τρίτη σε όμιλο με Ερυθρό Αστέρα, Μπράγκα και Λουντογκόρετς. Ως γνωστόν το πρωτάθλημα στην Δανία είναι σε διακοπή, οπότε όλο αυτό το διάστημα έπαιζε φιλικά για να επανέλθει στην δράση, με πιο πρόσφατο αυτό με την Βαλερένγκα, το οποίο κέρδισε εντός έδρας με 3-1. Σε πρώτη φάση βέβαια εναντίον του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. 

Με το οριακό 1-0 συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του ο ΠΑΟΚ έναντι του Ατρόμητου στην Τούμπα και διατηρήθηκε στο -9 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Σε πρώτο πλάνο ωστόσο για την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου είναι και το Europa Conference, όπου κόντρα στην Μίντιλαντ θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί για πρώτη φορά στους «16» μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα έχει εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ στην Δανία, αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχει κοντράρει μεγαλύτερες ομάδες από ότι η Μίντιλαντ. Επιλογή το Goal/Goal στο 1.78 από την Stoiximan. 

Αταλάντα – Ολυμπιακός (22.00)

Το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μαλινόφσκι και το 1-0 της Αταλάντα επί της Γιουβέντους δεν ήταν αρκετό για να μείνει μέχρι το φινάλε, καθώς στις καθυστερήσεις ήρθε η ισοφάριση για το τελικό 1-1. Μέσα από τα παινίδια η ομάδα του Γκασπερίνι προσπαθεί να βρει τον καλό της εαυτό, έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από απουσίες επιθετικά λόγω το ότι λείπουν παίκτες όπως ο Ζαπάτα και ο Ίλισιτς. 

Νικητής του ντέρμπι με την ΑΕΚ βγήκε ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας εντός έδρας με 1-0 στο φινάλε. Σταθερά στην κορυφή της Superleague 1 οι «ερυθρόλευκοι», αλλά φέτος θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια προετοιμάζονται εδώ και καιρό για τα δύο παιχνίδια με την Αταλάντα, ένα ζευγάρωμα βέβαια πολύ απαιτητικό για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και ειδικά σήμερα στο Μπέργκαμο. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό, παίφτοντας σε μια Αταλάντα που ψάχνει νίκη μετά από καιρό. Επιλογή ο συνδυασμός 1 & Over 1.5 στο 1.75 από το Pamestoixima. 

Λειψία – Σοσιεδάδ (22.00)

Άμεσα έκλεισε η Λειψία την ήττα από την Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα, αφού την επόμενη αγωνιστική κέρδισε άνετα την Κολωνία με 3-1. Έτσι συνεχίζει την αντεπίθεση της, με στόχο να βγει τετράδα και να παίξει του χρόνου στο Champions League. Στροφή στο Europa League πλέον για την ομάδα του Τεντέσκο, που σήμερα δοκιμάζει για τα καλά τις δυνάμεις της απέναντι στην αξιόλογη Σοσιεδάδ. 

Από νίκη στο δικό της πρωτάθλημα προέρχεται και η Σοσιεδάδ, επικρατώντας της Γρανάδα με 2-0 εντός έδρας. Ένα μικρό ντεφορμάρισμα έχει ξεπεραστεί κατά πάσα πιθανότητα για τους Βάσκους, που έχουν μπροστά τους την τελική ευθεία και δεν θέλουν να χαλάσουν μια σεζόν που κυλά σχεδόν ιδανικά. Δεν θα έλεγε όχι σε μια Ευρωπαϊκή διάκριση μετά από χρόνια, όπου αρχικά καλείται να αποκλείση την Γερμανική Λειψία. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από τα πιο ελκυστικά παιχνίδια της βραδιάς, όπου οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα και την φόρμα να βρουν δίχτυα για το λογικό Goal/Goal στο 1.65 της Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα