Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά Στοίχημα: Φαβορί στην Ευρώπη

Κοινοποίηση

Αρκετές μεγάλες ομάδες συναντάμε στο πρόγραμμα του Σαββάτου, δίνοντας τα παιχνίδια του στα πρωταθλήματα του εξωτερικού, αφού βρίσκονται εν μέσω Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναλύσεις και προγνωστικά.

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι (17.00)

Χωρίς να βρει δίχτυα η Κρίσταλ Πάλας στο προηγούμενο της παιχνίδι κόντρα στην Μπρέντφορντ, οπότε δεν θα μπορούσε να αποκομίσει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 0-0. Πέμπτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο για την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά, που προς το παρών δεν αγχώνεται βαθμολογικά, ενώ έχει την ποιότητα για να συνεχίσει μια άνετη σεζόν. Σήμερα πάντως την περιμένει ακόμη μια δύσκολη αποστολή απέναντι στην Τσέλσι.

Αφού κατέκτησε το παγκόσμιο συλλόγων η Τσέλσι έχει πλέον το ηθικό να επιχειρήσει την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα, όπου έχει μείνει κάπως πίσω. Συγκεκριμένα έχει αρκεστεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ πρέπει να κοιτά και από κάτω της για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Πέρα από το ματς της Πρέμιερ Λιγκ σήμερα με την Κρίσταλ Πάλας έχει να σκέφτεται σε λίγες ημέρες και το ματς του Champions League με την Λιλ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Τσέλσι θέλει να παραμείνει σε θετικό μομέντουμ και εύκολα ή δύσκολα μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας σε απόδοση 1.60 στην Stoiximan. 

Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης (17.15)

Πιο εύκολα από όσο κανείς θα περίμενε, η Οσασούνα πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την έδρα της Βαγιεκάνο, όπως φανερώνει και το υπέρ της 3-0. Έτσι συνέχισε την ανοδική της πορεία και με φόρμα 2-1-0 βελτίωσε ακόμη περισσότερο την βαθμολογική της εικόνα. Οι Βάσκοι αποτελούν μια από τις ευχάριστες παρουσίες της Λα Λίγκα φέτος και μετρούν για τα καλά τις δυνάμεις τους σήμερα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Το ένα παιχνίδι μετά το άλλο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που την προηγούμενη εβδομάδα επιβλήθηκε στο συναρπαστικό ματς με την Χετάφε και σκορ 4-3, όμως στην συνέχεια έπεσε θύμα έκπληξης από την Λεβάντε, χάνοντας εντός έδρας με 1-0. Η ομάδα του Σιμεόνε έχει να σκέφτεται και το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League, αλλά για να παίξει και του χρόνου εκεί πρέπει να συνεχίσει νικηφόρα στην Λα Λίγκα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά θέλει να μπει σε ένα θετικό μομέντουμ και έστω οριακά μπορεί να φτάσει στο διπλό και το 2.05 από το Pamestoixima. 

Ρόμα – Βερόνα (19.00)

Ακόμη μια αποτυχία να κερδίσει σε ματς πρωταθλήματος η Ρόμα, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Σασσουόλο. Η πρώτη τετράδα δείχνει να απομακρύνεται πλέον για τους «τζιαλορόσι», που χρειάζονται ένα νικηφόρο σερί από εδώ και στο εξής τόσο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και ψυχολογικούς. Κόντρα στην Βερόνα έχουν μια καλή ευκαιρία για επαναφορά στα τρίποντα σε εντός έδρας αναμέτρηση, αρκεί να ξεπεράσουν κάποιες απουσίες, που προέκυψαν λόγω covid. 

Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η Βερόνα και το υπέρ της 4-0 κόντρα στην Ουντινέζε μιλά από μόνο του. Έτσι ξεπέρασε άμεσα την ήττα από την Γιουβέντους με 2-0 και μετρά πλέον τρία τρίποντα στην τελευταία τετράδα αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα. Όνειρα Ευρώπης πλέον για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, αρκεί να συνεχίσει ανάλογα, έχοντας όμως σήμερα απαιτητική δοκιμασία απέναντι στην πιεσμένη για το αποτέλεσμα Ρόμα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χωρίς περιθώρια η Ρόμα, που καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και την ποιότητα του ρόστερ της για τον άσο στο 2.07 της Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα